|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Balkan Ice Hockey League

Uredništvo Ringeraja.ba, 11.1.2016
U Sarajevu počinje trodnevni praznik hokeja Ice Fest Sarajevo predstavlja: Balkan Ice Hockey League
Ključne riječi:

image
/21


Sarajevo, 11. januar, 2016. - U okviru Ice Fest Sarajevo 2016 održava se Balkan Ice Hockey League. Naš glavni grad bit će domaćin drugog kola Balkan Ice Hockey League (BIHL) koja će se održati od  15. od 17. januara 2016. u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch.

Prvo kolo BIHL je održano u Skoplju, dok će u drugom kolu snage odmjeriti hokejaški klubovi HC Slavija Sofija (Bugarska), HK Metalurg Skoplje (Makedonija), HK Spartak Subotica (Srbija) i HK Vukovi Stari Grad (BiH).

Pored utakmica, trodnevni praznik hokeja uveličat će performansi umjetničkih klizačica KKK Olimp iz Sarajeva, kao i nastup najmlađih bh. hokejaša.

Hokejaški savez Bosne i Hercegovine se pridružio BIHL  inicijativi, u kojoj kroz međusobna takmičenja hokejaši Balkana promovišu i unaprijeđuju svoju takmičarsku formu.

HK Spartak Subotica je nakon odigranog prvog kola BIHL u Skoplju, vodeći na tabeli. Potom ga slijede HK Metalurg Skoplje, a zatim HC Slavija Sofija, dok je HK Vukovi Stari Grad Sarajevo posljednji na tabeli.

Međutim, drugo kolo na domaćem terenu je odlična prilika za šampione bh. hokejaške lige, Vukove u čijem sastavu se nalazi i najveći broj bh.reprezentativaca, da se pokažu pred domaćom publikom i odigraju dinamične utakmice, te poprave svoj dosadašnji plasman.

Svečano otvorenje Ice Fest Sarajevo 2016 i prva utakmica BIHL će početi u petak, 15. januara sa početkom u 17:00 sati kada će se na ledenoj plohi Zetre suočiti igrači Metalurga i Spartaka. Nakon toga u 19:30 sati slijedi utakmica HK Vukovi i HK Slavija.

Više informacija o preostalim utakmicama BIHL donosimo u danima koji slijede

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
22
LOVE - nagradna igrica
Farmasi i Ringeraja.ba vam darivaju sjajan poklon - body wash, body lotion, hand cream - Love edition... Kako osvojiti o...
3
Jasmin - cvijet čarobnog mirisa
Ime jasmina potiče od arapsko-persijske riječi yasmin. Najčešće ga sade radi njegovog predivnog senzualnog mirisa, te gr...
3
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *