|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

KriOvum Vam poklanja policu osiguranja

KriOvum, BiH, 20.8.2014
Iskoristite priliku i osigurajte vašem djetetu sigurnu budućnost. KriOvum banka matičnih ćelija obezbjedila je za sve svoje klijente koji potpišu ugovor o skladištenju matičnih ćelija i policu osiguranja u vrijednosti 100.000 EURA.

image
/21


KriOvum Banka ćelija i tkiva je u potpunosti licencirani davalac medicinskih usluga. Sa našim korporativnim partnerima KRIO Institua Plc, prva i vodeća banka matičnih ćelija u Mađarskoj, članica FamiCord grupacije među prvih 5 banaka matičnih ćelija u Europi.

 


http://www.dodaj.rs/f/n/I3/35EESzp/bigstock-mother-and-baby.jpgIskoristite priliku i osigurajte vašem djetetu sigurnu budućnost. KriOvum banka matičnih ćelija obezbjedila je za sve svoje klijente koji potpišu ugovor o skladištenju matičnih ćelija i policu osiguranja u vrijednosti 100.000 EUR. Ovom policom osigurani su troškovi liječenja eventualne trasnplantacije matičnih ćelija u visini do 100.000 EUR. Sve ovo dobivate uz potpisan ugovor i bez dodatnih troškova i plaćanja.

Nadalje, nudimo Vam:

-          AABB akreditirani laboratorij, propisuje stroge zahtjeve u pogledu manipulacije, obrade i pohrane uzoraka i na taj način, uzorci će biti prihvaćeni – s kvalitativnog aspekta – u cijelom svijetu i moguće ih je koristiti u bilo kojem terapijskom centru.

-          Savremenu tehnologiju procesa obrade i zamrzavanja. Pomoću tehnologije kojom raspolažemo dobijaju se matične ćelije iz uzorka krvi pupčane vrpce sa efikasnošću većom od 90%.

-          Dokazane rezultate – uspješne transplantacije

-          Osim mikrobiološkog testiranja uzetog KPV uzorka, mi također radimo virološke i bakteriološke testove krvi uzete od majke tokom poroda, te naravno obavještavamo roditelje o rezultatima testova.

-          Veliko profesionalno iskustvo, sa 15.000 uzoraka matičnih ćelija  mi imamo veliko profesionalno iskustvo u području zamrzavanja uzoraka u stabilnim i pouzdanim  laboratorijskim objektima.

 

Fleksibilan menadžment za klijente, naš tim adekvatno informiše svoje klijente, edukujemo roditelje, njihova smo podrška i izvor informacija. 

 

 

http://www.bih.kriovum.com/


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto toliko trudnica bira Veritas prenata...
VeritasTest myPrenatal je, zahvaljujući svom kvalitetu, postao sinonim za prenatalni test koji potiče direktno iz nauke,...
4
Pripreme na porođaj u porodilištu
Kakav je postupak kada vas prime u porodilište? (engleski video)
4
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *