|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Patike i cipele za djecu u omiljenoj prodavnici snižene su čak 20%

Uredništvo Ringeraja.ba, 13.4.2023
Sjajne vijesti za roditelje mališana svih uzrasta ovih dana stižu iz omiljene destinacije za kupovinu obuće za cijelu porodicu! Deichmann ovih dana donosi posebnu promociju dječje obuće na kojoj ćete patike, gojzerice i cipele za djevojčice i dječake pronaći po čak 20% nižoj cijeni.

image
/11


 

Sjajne vijesti za roditelje mališana svih uzrasta ovih dana stižu iz omiljene destinacije za kupovinu obuće za cijelu porodicu! Deichmann ovih dana donosi posebnu promociju dječje obuće na kojoj ćete patike, gojzerice i cipele za djevojčice i dječake pronaći po čak 20% nižoj cijeni.


Sve do 21. aprila, svu dječju obuću, osim sandala i papuča, u Deihmannu možete kupiti po sniženoj cijeni. Izbor je velik i donosi priliku da najtraženije modele kvalitetne i ugodne obuće pronađete po najpovoljnijim cijenama.

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/94f493bc041a21281ef6ad070f2609ea.png

 

 

Za djevojčice

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/7ebe2298273ee2a9a123d11408e7a0cd.png

 

Na dijelu polica namijenjenim djevojčicama naišli smo na širok izbor trendi sportskih modela patika. U ponudi se najviše ističu modeli top svjetskih brendova, pa ćete moći birati između najljepših modela adidas, Nike i Puma patika po sniženoj cijeni. Osim patika, tu su  i prelijepi modeli cipela za djevojčice koji su idealni za proljeće pred nama.

 

Za dječake

 

 https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/e41bb57393831eb47e16509c9a4629c8.png

 

I ponuda za dječake donosi najpovoljnije cijene obuće vodećih svjetskih brendova. Na akciji ćete tako naći modele patika za dječake brendova Nike, adidas, Puma, Skechers i drugih. Ova akcija je odlična prilika da djeci priuštite obuću visokog kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni. Velik izbor stilova i veličina najbolja su garancija da ćete za svog mališana pronaći savršen par nove proljetne obuće.

 

 https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/3ef3a435c9880afa9197f5ca469c7597.png

 

Ovog aprila zaputite se Deichmann gdje vas očekuju posebne, akcijske cijene dječje obuće. Akcija će u Deichmannu trajati sve do 21. aprila, a odnosi se na svu dječju obuću osim sandala, papuča i već sniženih artikala. To znači da će od 14. do 21. aprila u Deichmannu sva zatvorena dječja obuća biti na sniženju. Posjetite web stranicu i istražite sniženja!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Dijete ne zna gdje je mama, a zna gdje je ...
“Viđam bebe mlađe od godinu dana koje su izložene ekranima deset ili više sati dnevno, što je ceo njihov svesni deo živo...
3
Razvoj govora
S govorom dijete razvija intelektualne sposobnosti – kad nešto kaže, ono pokušava riječima izraziti misli. Tako misli po...
2
Volim kretanje uz ritam
Vaši mališani vole da vas imitiraju! "Kad si sretan" je svima draga I poznata pjesmica.
2
Najlakši način učenja je kroz igru
Beba pokazuje prve prirodne reakcije na ritam kroz gibanje I pokrete tijela.
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *