|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Prirodna njega kose uz Dr.Pasha tretman

Dr.Pasha, 16.1.2014
Zdrava i lijepa kosa čini nas zadovoljnim, samouvjerenim i poželjnim. Kosa je pokazatelj svega što se događa u našem tijelu i duši. Po kosi možemo zaključiti u kakvom je stanju naš organizam i kakvog smo raspoloženja.
Ključne riječi:

image
/21


Koristite Dr.Pasha sapun Menta kao dodatni tretman za njegu vaše kose. Nakon uobičajnog korištenja šampona za kosu, sapun Menta idealan je za dodatni tretman za masnu kosu. Eterično ulje i suhi list mente ubrzavaju metabolizam ćelija kože i potkožnog tkiva, pospješuju regeneraciju i revitalizaciju kože. Osvježava i hladi kožu na visokim temperaturama. Korištenje Dr.Pasha sapuna Menta, možete ponavljati jednom sedmično, nakon nekog vremena primijetit ćete da se vaše vlasište više ne masti kao ranije.


Kada osušite kosu preporučujemo vam korištenje Dr.Pasha ulje argana. Dr.Pasha 100% čisto ulje argana ima sposobnosti regeneracije zbog vi­sokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kose. Podstiče me­tabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Vlaži i omekšava, pogotovo suhu kosu. Arganovo ulje sadrži vitamine, proteine, minerale, linoleinsku kiselinu i druge masne kiseline. Također, izuzetno je djelotvorno za njegu noktiju.

 

Dr.Pasha arganovo ulje može činiti čuda za vašu kosu. Pretjerano tretiranoj kosi može pružiti potrebnu dodatnu njegu, daje strukturu kovrčama, sprječava pucanje vrhova, djeluje kao balzam za vlasište te također dodaje sjaj, snagu i punoću kosi. Najbolje od svega, zahvaljujući modernim visokotehnološkim formulama, ulje za kosu postalo je iznimno lagano te se može nanositi i na tanku kosu.


Nanesite kap ulja na dlanove, razmažite ulje te nanesite po vrhovima kose. Važno je naglasiti da je dovoljno samo mala količina ulja kako bi vaša kosa dobila zasluženi sjaj i njegu. Volite svoju kosu, poklonite joj dnevno par minuta i ona će vam vratiti dvostruko više svojom ljepotom. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *