|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Uručena donacija Općoj bolnici Sarajevo

FAMILY-PLUS, 24.2.2014
Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo Opće bolnice „Prim.dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu, donaciju od 63 kompleta posteljina i 20 pamučnih dekica, uručila je Sanja Todorović-Vujičić, direktorica FAMILY-PLUS-a.

image
/11


Donacija prije svega ima za cilj pomoć osoblju bolnice u svakodnevnom radu, a pacijentima boravak u bolnici učiniti ugodnijim, kazala je ovom prilikom g-đa Todorović-Vujičić. 

http://www.dodaj.rs/f/1O/P4/4GYkYcAd/fp1.jpg


FAMILY-PLUS je   ekskluzivni i ovlašteni partner Cryo-Save-a za BiH  vodeće evropske i svjetske porodične banke matičnih ćelija. Cryo-Save od početka rada u BiH doprinosi razvijanju svijesti o značaju pohranjivanja matičnih ćelija. Kao društveno odgovorna firma šalje  poruku i poziv drugim kompnijama da kroz svoj rad doprinesu i radu drugih, svima jako značajnih javnih ustanova.  „Društveno odgovorno poslovanje  smatramo  dužnošću.  Cryo-Save u BiH na taj način djeluje već 5 godina realizujući  brojne  značajne projekte kazala je direktorica FAMILY-PLUS-a . Između ostalog, data je  pomoć u osnivanju škola za trudnice na području cijele BiH, besplatni priručnik za trudnice, informativni bilten za stručnu i opštu javnost, kongresi za stručnu javnost, besplatno pohranjivanje za 43 porodice koje u užoj porodici imaju člana oboljelog od oboljenja koje se može tretirati matičnim ćelijama, pomoć udruženjima, studentskim organizacijama, i dr. Ove projekte i slične donacije mi nastavljamo i u budućnosti“, izjavila je Sanja Todorović Vujičić i zahvalila se medicinskom osoblju Opće bolnice Sarajevo na dosadašnjoj saradnji. U proteklom periodu oko 1.000 porodica iz Kantona Sarajevo pohranilo je matične ćelije u Cryo-Save-u.

 

http://www.dodaj.rs/f/G/oA/2F2Nwg8W/fp2.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Šta je dijastaza i zašto se javlja u trudn...
Šta je dijastaza? Zašto se javlja u trudnoći? Kako, na koji način i kojim vježbama ojačati trbušne mišiće?
8
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *