|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i dojilje

Uredništvo Ringeraja.ba, 2.4.2020
Prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i dojilje će se održat online u petak, 03.04.2020. godine u 18:00.

image
/11


Kompanija Sfera d.o.o. Mostar koja je izdavač specijaliziranog časopisa za majku i dijete ''Roditelj'' u saradnji sa Poliklinikom Arbor Vitae Dr. Sarić organizuje "Prvi virtuelni sajam i online konferenciju za trudnice i dojilje". Učešće je besplatno i održat će se online u petak, 03.04.2020. godine u 18:00. Govorit će se o zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu koja se nađe u određenoj stresnoj situaciji. Cilj događaja jeste pružiti neophodne informacije, te naučiti i pripremiti trudnice i dojilje da se nose sa stresnim periodom.

Tema kojom će početi konferencija je ''Priprema za porod u stresnoj situaciji'', a koju će prezentirati prim.dr.med. Senad Sarić. Doktor Sarić je u aprilu 1998. godine osnovao privatnu specijalističku ordinaciju, koja je prerasla u multidisciplinarnu polikliničku ustanovu ''Arbor vitae Dr. Sarić'' i posjeduje višegodišnje iskustvo u radu sa trudnicama. Zvanje magistra nauke stekao je iz reproduktivne medicine ''Korelacija laparotomije i laparoskopije u liječenju tubarnog faktora ženske neplodnosti'', pred komisijom UMC u Sarajevu.

Naredna tema koju će trudnice i dojilje moći slušati je ''Kardiološko-internistički aspekt kod trudnica''. Prezentirat će je dr.med. Grit Kirsten Sarić, specijalista za internu medicinu-subspecijalista kardiolog, iz Poliklinike ''Arbor vitae Dr. Sarić''. Nakon završenog Medicinskog fakulteta Univerziteta ''Friedrich Schiller'' u Jeni, radila je kao ljekar u univerzitetskoj klinici za kardiologiju i angiologiju, a nakon toga je specializirala iz interne medicine u Saale – Unstrut – Klinik u Naumburg-u.

''Anksioznost, stresni događaji i način nošenja sa njima za trudnice i dodjilje'', je tema koju je prezentirati prim.dr. Lamija Duranović-Vinković, specijalista neuropsihijatar, šef Odjela neuropsihijatrije Kantonalne bolnice "Dr. Safet Mujic", Mostar.

Pored ovih tema, bit će prezentovama platforma online sajma na kojoj se nalaze brojne nagradne igre, kao i popusti sponzora i partnera projekta. Prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.                                         (https://www.facebook.com/www.roditelj.ba/)

 

 https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/5b8f55a81d9385c405a3a54ab5115a36.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Lijekovi u trudnoći
Što je dopušteno, a što ne...
3
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *