|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Vita34 poklanja 10 dodatnih godina

Vita 34 - Bio Save, 1.4.2014
Povodom Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava 7. aprila, Bio Save zajedno sa prvom i vodećom evropskom bankom matičnih ćelija Vita 34, nagrađuje roditelje koji se odluče za pohranjivanje matičnih ćelija.

image
/11


Danas se obilježava Svjetski dan zdravlja. 7. aprila 1950. godine obilježen je prvi Svjetski dan zdravlja, povodom osnivanja Svjetske zdravstvene organizacije. Ovaj dan ima za cilj izgraditi svijest o važnosti zdravlja, te osnovnim oblastima u zdravlju čovjeka.

Jedan od primarnih ciljeva Svjetske zdravstvene organizacije jeste zaštita i zdravlje djece. Kako bi zaštitili zdravlje i budućnost svoga djeteta, veliki broj roditelja pohranjuje matične ćelije iz pupčane vrpce.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, roditelji koje se odluče za pohranjivanje matičnih ćelija u najvećoj njemačkoj banci matičnih ćelija Vita 34 na poklon će dobiti skladištenje dodatnih 10 godina. Ovu pogodnost će roditelji moći iskoristiti od  u narednih mjesec dana – do 7. maja 2014. godine. Na ovaj način budući roditelje će odabirom paketa pohranjivanja matičnih ćelija, ostvariti uštede i do 300 EUR.

 

http://www.dodaj.rs/f/B/44/yMSm91z/dan-zdravlja.jpg

 

Bio Save – Vaš partner za sigurniju budućnost 

Pohranjivanje matičnih ćelije je od velike važnosti za porodice koje očekuju prinovu. Njihova buduća terapijska primjena u liječenjima raznih oboljenja uveliko ovisi o standardima skladištenja kao i tehnologijama koje banke posjeduju. Važno je sačuvati matične ćelije, ali je mnogo važnije da se te ćelije mogu koristiti za liječenje.

Vita 34 je banka matičnih ćelija poznata po najvećem broju konkretnih primjera liječenja sa sačuvanim matičnim ćelijama. U Evropi postoji preko 50 banaka matičnih ćelija. Skoro 50% korištenih uzoraka za liječenje su prethodno pohranjeni u Vita 34.  Ovo je potvrda najvišeg kvaliteta obrade i skladištenja matičnih ćelija. Jedinstvene dozvole i akreditacije koje posjedujemo garancija su  primjene uzoraka u svim klinikama u svijetu. Uzorci iz Vita 34 prvi put u svijetu su uspješno upotrijebljeni za liječenje oboljenja poput leukemije i cerebralne paralize, dijebatesa tipa 1 i mnogih drugih. 

http://www.dodaj.rs/f/k/Qv/2Gb0z6vK/primjena.jpg


Vita 34 je jedina banka matičnih ćelija koja je dobila dozvolu za pohranjivanje matičnih ćelija do 50 godina, tako da roditelji mogu pohraniti matične ćelije na 20, 30, 40 ili 50 godina. Ovo predstavlja dodatnu sigurnost svim porodicama, te garanciju za produženje ugovora kada inicijalni period istekne.

Vita 34 je bila izbor mnogih kraljevskih porodica, pa neka bude i Vaš! Donesite pravu odluku i sačuvajte matične ćelije u najsigurnijoj banci matičnih ćelija!

 

Bio Save – Vaš partner za sigurniju budućnost

www.biosave.ba

www.vita34.com

+ 387 33 200 800

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2
Prvi znaci trudnoće
Da li sam trudna? Koji su prvi znaci trudnoće? (engleski video)
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *