|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Menstruacija nakon spontanog
29.11.2015 3:15:12   
Ummu Davuda
Postovane, nova sam na forumu. Naime, upravo ovaj moj problem me i naveo da postanem clanicom. Imala sam spontani 1.10. I radjena mi je kiretaaza. Nakon toga sam imala krvarenje nekih sedam dana, a zatim sam menstruaciju dobila 26.10.Trajala je, vremenski koliko inaace traje s tum da je bila malo obilnija. Zatim, 10.11. mi se pojavljuje oskudan smedjkastin iscjedak koji traje nekih sedam dana.U nekim momentima je bio kao sluz, a nekad samo onako smedjkasto,kao krv. Danas je 28.11. a nikakvih naznaka da bih uskoro mogla dobiti menstruaciju. Radila sam test na trudnocu, prije dva dana i negativan je. Sad mene brine jel to normalno, ovaj izostanak m. kao posljedica kiretaze. Cudno mi je jer sam proslli mjesec imala svw uredno, na vrijeme, a sad kasni... Ili sam mozda test prerano uradila pa je bio negativan... Prvi put mi izostaje m. a da nisam trudna pa sam jako zabrinuta, ne znam sta da radim.user posted image Pls, pisite jel neka od vas imala mozda slično iskustvo...
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *