|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nesto kao mladez ili pjege na glavi ???
9.6.2010 22:02:13   
Mostarka*
Molim vas sve ako ste se susretale s ovim da mi kazete o cemu je rijec. Naime, maloprije sam ugledala na bebinoj glavi i to na dijelu gleve gdje se stvara tjemenjaca ugledala sam kao na prvi pogled isto pjege. Moj djecak ima duzu kosicu pa sutra idemo na sisanje da bih mogla na pregled ali mene interesuje sta bi to moglo biti. izgled bi se mogao poistovjetiti s krastama koje su u zavrsnoj fazi (ono kada djete padne pa samo sto ne otpadne i nisu grube na dodir). Ne znam jesam li bila dovoljno jasna ali sam uznemirena nemoguce.

_____________________________

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nesto kao mladez ili pjege na glavi ???
9.6.2010 22:23:13   
tweety
Ne znam jeli to isto kao kod bebe od moje prijateljice,ali malena ima na vrh glavice jednu tu kao krastu,svijetlo smeđe boje.Išla je kod dermatologa i on joj je rekao da je to neka alergija.Dao joj je kupku u kojoj bebu treba kupati 15 dana i onda na kontrolu.Mogu reći da se malenoj to na glavici smanjilo,čak skoro pa nestalo.

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Nesto kao mladez ili pjege na glavi ???
10.6.2010 13:30:40   
marny
moja kćer na vrh glave ima hemangiom, nešto kao mladež, e sada šta tvoje dijete ima ne znam user posted image , ali odvedi ga na kožno pa javi i mene zanima.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Nesto kao mladez ili pjege na glavi ???
10.6.2010 15:13:45   
Mostarka*
Mama ga je pregledala nakon sisanja kaze da je tjemenjaca ali tek u samom pocetku. Kosa mu je bila duga i gusta pa se nije moglo dobro vidjeti, ali danas sam ga osisala i pokusat cu s vasim savjetima s te teme. jesam se prepala sinoc, ne mogu vam opisati doslo mi je sinoc da ga sama sisam da vidim sta je. Ima jedan veliki mladez preko ledja pa me bilo strah da mu se nije pojavio i na glavi, iako nije imao kada se rodio. Ali znate i same kako smo mi panicarke.

_____________________________

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *