|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Paraziti
30.9.2012 10:16:37   
Mama Mu
je li neko imao iskustvo sa parazitima? Moj sin od 2,5 god mislim da bi ih mogao imati, nalaz stolice cemo dobiti u srijedu , a do tada prema simtomima koje ima i prema onome sto sam procitala o parazitima, vrlo je moguce da ih ima On je preko dana sasvim ok, inace slini i kasljuca 7 dana,jedino primjecujem da je vise nervozan i da cesto cuci na nogama, umjesto da sjedi ( to povezujem sa bolom u stomaku ) ali navece kad zaspi, pocine drama, budi se u placu, dira se za stomak, noge savija i pruza kao ( poput kolika ) i tesko zaspi i opet kada zaspi, vrti se i budi i place , smiri se negdje oko 4 ujutru i ostatak spava normalno.Da li su ti paraziti vidljivi okom u stolici, jer maloprije sam mu razgledala kaku i nisam primjetila nista neobicno iako u onoj kaki sto sam predala imale su 3, 4 kratke bijele niti, sto sam ja opet mislila da je nesto od hrane sto je pojeo???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Paraziti
30.9.2012 10:56:09   
Vinetu
Žao mi je malenog, mogu samo zamisliti kako se pati. Ne znam baš mnogo o parazitima, ali evo, pronašla sam ovo, pa se nadam da će ti pomoći.
http://www.paraziti.biz/mini.php
http://ljekovite.bloger.hr/post/kako-se-prirodno-tjeraju-gliste-iz-crijeva/1917136.aspx

A evo i starija tema http://www.ringeraja.ba/forum/m_1285212/mpage_1/key_/tm.htm#1285212

< Poruku je uredio Vinetu -- 30.9.2012 10:59:54 >

(odgovor članu Mama Mu)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Paraziti
30.9.2012 10:57:42   
lila25
A sto tek u srijedu...bas dugo za nalaz na parazite..gdje ste predali stolicu,moram i ja raditi taj nalaz ali koliko znam paraziti budu gotovi isti dan jer se gleda nativni preparat.

(odgovor članu Mama Mu)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Paraziti
30.9.2012 17:30:13   
Mama Mu
Problem je sto mi nismo u BiH, odnedavno zivimo u inostranstvu i ne znam zasto se ceka tako dugo, sutra ujutru cu nazvati da pitam da li se moze dobiti taj nalaz ranije. Maloprije je opet kakio, pregledala sam kaku i u kaki ima bjelkaste ukruglaste male loptice ( poput sjemena susama) i sad ne znam je li to sto sam vidjela jaje ili sama glista, previse mi je malo za glistu. Inace krenuo je prije dvije sedmice u obdaniste tako da mi nije neobicno da se to desilo : (

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Paraziti
1.10.2012 9:49:17   
djoisa
http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/ciscenje-od-parazita/


(odgovor članu Mama Mu)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Paraziti
22.12.2022 9:46:16   
Mirkoo
A vezano za temu, htio sam da pitam da li neko ima iskustva o nekim od proizvoda koje mozete uzeti protiv parazita? Planirao sam da narucim nesto na biljnoj bazi iz razloga sto mi je nekako najsigurnije.
Dosta ljudi mi je preporucilo da narucim ovaj caj https://kupovina24.com/proizvodi/parazol/
Ako ima neko iskustva sa ovim Parazol cajem protivparazita, dobro bi mi dosla preporuka.

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *