|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pomoc za Damira za transplantaciju bubrega
25.4.2007 22:56:47   
Sarajka
nadam se da nije problem sto postavljam ovu temu

Ukoliko ste u mogucnosti da pomognete bilo pozivom na broj 094 291 000 (2 KM) ili donacijom na racun (detalji na blogu), ja bih vam od srca bila zahvalna.
Damir je sin prijateljice moje mame i potrebna mu je donacija kako bi pokrio troskove operacije transplantacije bubrega.
Vise detalja mozete naci na blogu http://094291000.blogger.ba/

HVALA


Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pomoc za Damira za transplantaciju bubrega
25.4.2007 23:43:08   
AIDA RR
Poštovana "Sarajka", naravno, da nije problem tražiti od naroda pomoć, osobito kad je u pitanju zdravlje ili život. Svi čemo pomoći na najbolji mogući naćin koji nam dopuštaju financije.
Zato drage članice Ringeraje, pomozimo Damiru, koji je već dvije godine po prirodi te teške bolesti neminovno vezan za dijalizni aparat koji mu u stvari na taj naćin produžava život...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sarajka)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Pomoc za Damira za transplantaciju bubrega
26.4.2007 12:44:35   
AIDA RR
Draga Sarajka,

možeš li mi reći, koliko godina ima Damir? Molim te, da nam porućiš, koliko novaca treba skupiti za Damira, da se što bolje i konkretnije organizujemo i što prije mu pomognemo?
Naime, Ringaraja je stvorena za zajednicu trudnica, djece i roditelja da si preko foruma djelimo iskustva, savjete i pomoč. U smislu pomoći može zajednica Ringaraje skupiti financijska sredstva za razne oblike donacija i tako mnogim pomognemo riješiti ili olakšati život, osobito sa zdravstvenim problemima, koji su najteže rješljivi.
Ringaraja je u Sloveniji izvela mnoge akcije donatorstva, koje su spasile mnoge živote beba, djece a i njihovih roditelja. Neke od njih je bila na primjer pomoć novorođenćetu, kojeg mama je zbog zloćudnog pljućnog raka umrijela 5 dana posle hitnog carskog reza, da novorođenće spase. Pomoć je bila u obliki humanitarne akcije (hrana, odjeća, obuća, oprema za nedonošeno novorođenće, potrebna oprema za ostalu djecu te familije,...) i humanitarne akcije skupljanja para za tatu, itd. Drugi primjer je bila pomoć novorođenćetu, koji se je rodio sa srčanom greškom i trebao je operaciju u Londonu. Skupili smo novac, koji je pokrio sve troškove (kartu za avion, namještaj u hotelu i hranu). Operacija je bila uspješna, a da je novorođenće moglo prenašati razliku klime, je Ringaraja skupila još opremu klime. Tako je naša mala spasita beba još uvjek među nama, hvala dragom bogu, sretna i zdrava.
To su samo dva primjera humanitarne pomoći, koja je Ringaraja obezbijedila. Zato draga članice i članovi, družimo se na forumu, pomažimo jedno drugom sa iskustvima savjetima. Pružimo pomoć onima koji su je potrebni da prežive ili da lakše žive. mogućnost preživljenja, ozdravljenja i drugih mnogih nujnih potreba za djecu i roditelje. Možda niste svjesne ali samo vaša iskustva ili savjetu znaju rješiti teške dileme članica odnosno trudnica, mama i porodica. Ako znamo drug drugo uputiti na pravi put, spasili smo ga za više, nego što smo mislili.

Veliki pozdrav svima i još jednom drage moje članice, pomozimo si: djelimo mišljenja, iskustva i savjete jedna drugoj

(odgovor članu Sarajka)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *