|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane!
31.8.2015 17:51:39   
Visnja RR
VITAMEDIC u mjesecu septembru nagrađuje tri Ringerajina korisnika paketom prirodnih preparata.

U svakom paketu se nalazi:

user posted image APIS GOLA (oralni sprej) - BRZA POMOĆ KOD UPALA GRLA I USNE DUPLJE (od 1 godine života)
Antibiotska terapija u liječenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne djeluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbjedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primjenu u dječijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.

Apis gola sprej za grlo sadrži visoko prečišćene ekstrakte: Propolisa + Žalfije + Timijana + Acerole
PROŚITAJ VIĹE ...


user posted image FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ
Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasljeđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada prije prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa djeteta isparavaju pod uticajem tjelesne temperature, dijete ih inhalira te uspješno razrijeđuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način djetetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbjedni za upotrebu od rođenja ( od 0 mjeseci) kao i za djecu starijeg uzrasta.

Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele
PROŚITAJ VIĹE ...


user posted image IMMUNO (sirup sa Cinkom) - PRIRODNO RJEŠENJE ZA JAK IMUNITET
IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.

Immuno sirup je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra), biljnih ekstrakata i vitamina za zdravlje Vašeg djeteta od prve godine.

Kome se preporučuje Immuno sirup ?
- Djeci sa oslabljenim imunitetom
- Kod čestih respiratornih infekcija (virusne i bakterijske)
- Infekcije (uho,grlo,nos )
- Atopična stanja (rhinitis,dermatitis,astma )
- Herpes infekcije (varičele ...)
- Preventivno.
PROŚITAJ VIĹE ...


user posted image BRONCAMIL (sirup) - PRVA POMOĆ KOD KAŠLJA (od 1 godine života)
Statistika pokazuje da predškolsko dijete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosječnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod djece je postnazalno slivanje, kao posljedica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).

Broncamil sirup je složenog sastava: 6 komponentni biljni sirup sadrži visokoprečišćene ekstrakte i prečišćena biljna ulja: Timijana+Bokvice+Smilja+Bora+Eukaliptusa+Divljeg suncokreta.
PROŚITAJ VIĹE ...



user posted image

Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih djeci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.



Kako konkurisati za ovaj odličan paket?

Objavite na forumu zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, na temu: „Pharmalife Meda je krenuo u vrtić/školu“

A ukoliko želite da provjerite kako naša septembarska inspiracija - PHARMALIFE MEDO izgleda, možete vidjeti u tekstovima posvećenim sjajnim PHARMALIFE preparatima, na sledećem linku Vitamedic tekstovi

Postavljanje komentara i crteža smatra se prijavom za konkurs, prijave primamo od 1.9. do 24.9.2015.

Članovi Ringeraje će nakon objave svih radova i komentara, svojim glasovima izabrati tri pobjednika na forumu. Glasanje traje od 25.9. do 30.9. (zaključno sa 30.9.). Po vrijedan paket PHARMALIFE proizvoda osvajaju tri korisnika čije su objave imale najviše glasova! U slučaju izjednačenih glasova pobjeđuje komentar/fotografija koji je ranije objavljen/objavljena. Pobjednicima će nagrade biti poslate u oktobru na kućnu adresu (o trošku sponzora).

< Poruku je uredio Visnja RR -- 31.8.2015 18:10:09 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
1.9.2015 23:58:56   
marketing RR
Jedva čekamo radove, ajmo mamike user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
2.9.2015 9:42:02   
hatepsut
Dok nešto ne nacrtamo ,pricam ja T. Kako moze da nacrta medu kako ide u vrtić i dobit ce poklon sirupe od kojih ce bit zdrav . Kaze T. "Dobro,ali neka medo ide u vrtić ja necu,ja sam momak"

_____________________________

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
4.9.2015 15:47:42   
Vanne
user posted image

Evo moje 14-mjesecne umjetnice user posted image medo ne lici na medu ali smo se nas dvije zato dobro zabavile dok ga je "nacrtala" user posted image user posted image user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
10.9.2015 18:40:20   
koka i po

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Dok nešto ne nacrtamo ,pricam ja T. Kako moze da nacrta medu kako ide u vrtić i dobit ce poklon sirupe od kojih ce bit zdrav . Kaze T. "Dobro,ali neka medo ide u vrtić ja necu,ja sam momak"




user posted image


da pohvalim apis gola i fitobalm gel...odlicni i brzo ucinkoviti preparati.
sve pohvale proizvođacuuser posted image

_____________________________

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
23.9.2015 10:05:14   
sretna_mama
Pozdrav..

Mi nismo neki crtači, ali evo..
Dođoh ja po E u vrtić, i pokazuje on crtež..nije dovršen ali nosi ga kući. Utom teta dodaje da završi kao za zadaću, pa da joj sutra pokaže.. i idemo mi tako, vidim ja njemu mrsko to završiti, kao da je ne znam šta.. Fino objašnjavam, zadaća se mora uraditi, teta mora vidjeti to, lijepo ćemo ručati, pa odmoriti se, pa onda to da dovrši..
Vidim ja, neće ići baš tako..ali ne odustajem.
Dođosmo kući, razletih se oko ručka..trka frka..E u dnevnom boravku, ušutio se.. Pitam šta radiš, kaže ma ništa, igram se. Čujem kao da nes sjecka makazicama svojim, da se neš gužva..kontam, ajde to on voli..pokupit će papiriće i ok..
Kad eto ga ide i pravac prema kanti za smeće.
Mahinalno, vidim diže poklopac i kad je vidio da sam ga skontala, okrenu se i reče:“Ne mogu nikako završiti zadaću, vidi ovo“..(sve poderano, zgužvano u lopticu)
Tad nisam znala kako odreagovati, malo ljuta, previše iznenađena.., bolje reći šokirana .
Natjerah ga da uzme čist papir, nešto da nacrta i da oboji..

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
23.9.2015 22:41:44   
Penelope82
Medo je jako zurio u skolu,pa se zbunio i krenuo u pidzami user posted image


user posted image



_____________________________

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
26.9.2015 10:14:33   
Vanne
Glasamo li ili cekamo jos prijava ??user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
26.9.2015 13:22:00   
ijaa

IZVORNA PORUKA: Vanne

user posted image

Evo moje 14-mjesecne umjetnice user posted image medo ne lici na medu ali smo se nas dvije zato dobro zabavile dok ga je "nacrtala" user posted image user posted image user posted image




ja Vanne medic je mala....
kad se glasa da glasamo...?

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
26.9.2015 20:44:41   
Penelope82
Paaa, mislim da je svakako vrijeme za glasanjeuser posted image glasam za Vanne i Hatepsut i čini mi se da više nemam za kogauser posted image

_____________________________

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
27.9.2015 12:55:06   
Vanne
penelope,sretna mama i hatespsut user posted image
Imaju cetiri prijave user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
27.9.2015 13:10:27   
bebaa
Penelopa...Hatesput ......i ljutita Sretna.....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
27.9.2015 13:47:25   
koka i po
penelopa,hatsepsut i sretna mamauser posted image

_____________________________

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
27.9.2015 14:24:41   
marinčii
VANNE,PENELOPE,SRETNA MAMA

_____________________________

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
27.9.2015 18:51:06   
vedada
Vanne
Penelopa
Hamp

_____________________________

A 2012
E .2015

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:08:46   
Visnja RR
Vanne
Penelopa
Sretna mama user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu vedada)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:11:07   
salmy
sretna mama
penolopa
hatepsut

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:11:47   
ziki
vane, sterna i hata user posted image

Mi smo dobili naš paket i prezadovoljni smo user posted image

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:11:50   
vickie
Vanne, Penelope, S. mamauser posted image

_____________________________

'Od nakita samo oči nosim.'

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:15:39   
henna ze
penelopa
hatepsut
sretna mama

_____________________________

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu vickie)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:56:14   
malena27 RR
Penelopa
Sretna mama
Hatepsut

mi smo probali sirup Broncamil, odlican je...user posted image user posted image

_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 12:58:56   
Nedi

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Penelopa
Sretna mama
Hatepsut

mi smo probali sirup Broncamil, odlican je...user posted image user posted image

i ja isto ovako

_____________________________

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 13:03:06   
Medić*
Sretna mama
penelope
hatepsut

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 13:26:42   
damma

IZVORNA PORUKA: henna ze

penelopa
hatepsut
sretna mama


isto
da ne ponavljam

_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Septebarski konkurs:Prirodna pomoć za mal...
30.9.2015 13:42:13   
bebacha
penelopa
hatepsut
sretna mama


_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *