|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ali meni to faliiiii!
23.4.2021 12:00:56   
MamiAli
Da li me čuje uopšte pitam se? Ili mu je to toliko nevažno da naprosto na jedno uho uđe, a na drugo izađe?
Baš kao i gotovo svaka žena, mnogo sam željna nježnosti, romantike, pažnje, brige o mojim osjećajima, potrebama.. Željna sam želje mog muža da me ispuni, obraduje, da me prizna kao ženu o kojoj misli i emotivno brine..
Imamo lijep brak, dvoje predivne djece mashallah, fino je to sve, hvala Bogu, barem sada. Bilo je svakakvih problema, mnogo uzdaha tegobnih i pitanja samog sebe vrijedi li uopšte ovo gurati.. I pregurala sam, tu sam, sa njim.. Mnogo toga sam u sebi poravnila, prihvatila iako mi ne prija, to je život. Aliii, zašto sam i dalje duboko u sebi tako prazna? Kada god dođem do te tačke u sebi, preplavi me navala suza i tegobe. Nedostaje mi ovo gore, na početku što sam pisala. Moj muž nije romantik, nikad nije ni bio i to je činjenica. No, ako mu kažem otvoreno i direktno šta mi treba, zašto to ne uradi, barem nekad? Zašto je toliko teško nekad me iznenaditi sitnicom, napraviti nešto samo radi mene. Baš nedavno sam mu rekla, barem nekad pošalji mi mali buket cvijeća na vrata, barem jednom, eto da se filmski obradujem, da znam da ti značim (iako naravno to nije mjerilo ljubavi i značaja), ali znate šta mislim. Nije to nikada uradio, niti nakon što sam mu to rekla. Barem nešto samo radi mene.. Ne. Imam osjećaj da i za praznike to radi samo radi reda, da popuni formu. Zašto? Ako zna da mi treba, zašto to ne učini? Ja sam samo žena. Opet kažem, hvala Bogu na svemu.
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *