|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Igraonice u Banjaluci
28.10.2012 12:27:48   
Didi73
Dobar dan svima!

Zeljela bih pitati svoje drage sugradjane i sugradjanke (nadam se da ih ima na ovom forumu) da li su zadovoljni ponudom igraonica u Banjaluci (mjesta u kojima se djeca djeca igraju i slave rodjendani a ne igraonica koji su zapravo vrtici) i sta je to cega nema a voljeli bi da ima user posted image

Evo za pocetak, meni se ne svidja to sto ni u jednoj igraonici za 3KM po satu ne mozes ostaviti dijete i otici nesto obaviti a da je dijete pri tome u sigurnim rukama, tj. da se s njim neko bavi i cuva ga. da ne kazem igra se s njim. Sto se tice organizacija rodjendana u igraonici, sve puno kosta a nista se ne nudi osim trosatnog boravka. Nema igara, nema karaoka, nema face paintinga, nema ničega što bi djeci ostalo u uspomeni. user posted image

Ako vi imate bolja iskustva, javite se...




Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Igraonice u Banjaluci
28.10.2012 16:31:05   
MicoTico
Evo javlja ti se jedna Banjalučanka!user posted image
Kad je ružno vrijeme, a moji vražići postanu nemogući, mi odemo do igraonice. Najčešče je to ona,kako je mi zovemo Menjina igraonica, ona odmah do Creama. M Dosad smo joM i ja popoijemo kafu, uzmemo neki kolačić, djeca se izigraju i to je to. Nikad ih ne ostavljamo, pa da nešto idemo obaviti, nekako opet volim da ih imam" na oku".
Što se tiče roćkasa, curici uvijek slavimo u igraonici jer joj je rođendan zimi, dok dječaku slavimo vani u dvorištu. Posljednji put smo slavili u Žapcu u Rosuljama. Nama je bilo OK. Djeca su fino zabavila i bez nekoih posebnih zeza i zezalica.
Neke posebne sadržaje ni u jednoj igraonici ne nude , osim npr klovnova.
Što se tiče klovnova bili smo na jednom rođendanu gdje je bio i to je bio totalni promašaj, djeca su vrištala, bojala se , živa katastrofa.

_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Didi73)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *