mama24sata
|
Nisam se dugo javljala je sam u sranju do grla. Ispostavilo se na kraju da mm ipao, i kaže da tu nema ničega niti je kada bilo. ima drugu, kolegica sa posla.Našla sam mu poruke u telefonu, ljubavnog karaktera. On kaže da je to samo flert, ali ja mu ne vjerujem. Svi lijepi trenutci su pali u vodu kada sam mu uzela telefon i vidjela da se dopisuje sa drugom i to i u vrijeme kada je bio samnom i našim sinom. Kada sam ga pitala da izabere , rekao je da se neće više dopisivati, ali je u biti samo počeo brisati poruke. prije 10 dana sam mu uzela telefon, i pošto je sada uvjek isključen, upalila sam ga i vidjela da mu je stigla opet poruka. Ona je udata, ima 2 djece, ali je zaljubljena u njega, niti on nije ravnodušan sigurno , mada on poriče sve to i kaže da tu nema ničega niti je kada bilo. Ja sam poludila.Sjela sam sa njim i reklamu da se vraćam svojima, jer sam prije 2 mjeseca ostala bez posla, pa sam tanka sa lovom. Počeo je da se vadi i da me moli da ne idem da će sve biti gotovo , kako će on sa njom da prekine sve kontakte, kako ne želi da nam brak propada, kako želi da rješavamo naše prave probleme...... A da , i njoj sam poslala poruku da se povuče, međutim ona mi je drsko odgovorila kako ona noje niti uzrok niti rješenje našeg problema, i kako treba da razgovaram sa svojim m. a ona će uvjek popiti kafu samnom ako želim.FUJ Od tada je prošlo 10-ak dana , i on se promjenio prema meni, sada je pažljiviji, nježniji, ..... ali sa više nisam niušta sigurna.Kune se da je sa njom gotovo i da netrebam da mislim o tome više, da pokušam da zaboravim, ali kakao. Neznam dali više želim ovaj brak, dali želim njega, jako me povrijedio, sve me jako boli, nisam sigurna niti dali mogu bez njega, niti dali ga više volim. Poludjet ću. sada ništa ne mogu da primjetim na njemu, telefon je na stolu, više nije isključen, dolazi na vrijeme kući, ali ona je tu . Vesela pomoć ti imaš najmoćnije komentare:((((((((((
|