pauza
|
uh, evo mene tek sad, cijeli sam dan skitala... cim me malo ledja i ovaj pritisak popuste, ja nemam ziva mira:-)) dush, rasplakala si me.... veeeeliki zagrljaj podrske ti saljem, samo da dragi Bog da da sve bude u redu... mogu samo zamisliti kako ti je tesko, ali uz Boziju pomoc sve ce biti u redu i mali mrav ce sve to da pregrmi i da bude ko dren Prijo moja, koji te to dr cackao, da ga zaobilazim ako ne bud emoje dr?? ne daj se mila,jos malo i eto bebaca u zagrljaju:-)) anđelo, ljepoto lijepa!!!! pravi si secerko:-)) velika pusa:-* drznice, ljubi nam Maka i malko mu stipni guzu za mene:)) dodacu te na fb:-)) arina, dzenyA, ellam, gerbo, ticher, raja ringe, miracle i sve ostale moje bebele, ljubimmm vas:-** e gerbo ne rekoh ti, mene isto kiselina unistava jos od 6. mjeseca.... ja sam tek od neki dan pocela rupurut uzimati kad je postalo nesnosljivo... a do tada mlijeko, bademi, donat, sirova riza i kokice.... pa prvo probaj nesto od toga ili sve smiksaj:-)) uglavnom, ni ja ne bi povracala nazor, ali eto sta ces kad prigusti... mada ja nisam tu medotu primjenjivala:-)) i sretno svima na novim sedmicama i mjesecima:-)))
|