Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:00:03
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma dravni sektor je neto drugo...samo me zanima jel svi neće il smao na kantolanom nivu...na federalnom i dravnom jel donijeta doluka al mene zanima ovo ostalo... mislim evo jutros u DP markete ljudi su morali doći
To znam DP i sada radi. Evo muž mi javlja da radi i DM on otišao da odnese tortu pa vidi da rade! A i nas dvoje ćemo raditisljedeću sedmicu garant!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:01:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: ElmaB
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma dravni sektor je neto drugo...samo me zanima jel svi neće il smao na kantolanom nivu...na federalnom i dravnom jel donijeta doluka al mene zanima ovo ostalo... mislim evo jutros u DP markete ljudi su morali doći
To znam DP i sada radi. Evo muž mi javlja da radi i DM on otišao da odnese tortu pa vidi da rade! A i nas dvoje ćemo raditisljedeću sedmicu garant!
koji DM? mm je isao u ovaj nas kod pijace i pekare na grbavici i nije radio prije sat-dva
a ekipe spasioca specijalnih službi fereacije su krenuli odavno u spašavanje na magistralni put M17..nose sanitetski materijal, nose hranu i vodu i eneergetske pločice...samo ne mogu doći do njih jer tim putem nije niti jedno auto poršlo ni grtalice ne mogu da prođu:(( elem nadati se stiće na vrijeme da sve spase:(( čak su obavjestili da su imali problem prilaska jer su automobili građana namjestima koja onemogućavaju prilaz :(
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:06:09
calahoe
Kod nas(Mostar)stanje je kriticno.Ja sam na Tekiji,bura razvaljuje.Snijeg nosen burom=grozna mecava.Nista ne radi,niti jedna prodavnica u mom kvartu ne radi.Jutros smo prtili snijeg do pasa ispred zgrade,mada ima nanosa i preko jednog metra.Istina,postoje i dijelovi bez snijega ,oni na brisanom prostoru gdje bura razvaljuje.Ne prolaze auta s prozora vidim 2 razlicite ceste.Od jutros je jedna zena rodila u autu nekih pola kilometra od bolnice,nisu se mogli probiti.Jednu porodilju su donjeli pjeske na rukama,drugu dovezli bagerom.Gledam slike snijega po Bosni i fakat je ljepse nego kod nas.Ovo kod nas nije nikakva snjezna idila vec prava kriza.Ilustracije radi(da vam priblizim kako puse)kutije s roletnama od pvc prozora su pune snijega,kad dizem ili spustam roletne s onom trakom i snijeg upadne u kucu. Nadam se da ovo nece potrajati.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:06:57
Hanady RR
za sarajevo ovako stavri stoje ministar donio odluku nema škole univerzitet nema predavlja, vježbi i ispita Ju djeca sraajeva nema vrtića direktor vrtića karitas na stupu ne rade ni oni do dlajnjeg... sve ostalo se vodi pod radi se
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:08:14
Hanady RR
i dalje pada...sad već nije sekunde zanimljiv
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:09:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Čula sam ja to već i zabrinula se, gdje ću sa djecom. Najstarija je kod mojih, ali ovo dvoje? Nema druge moram uzeti godišnji!
fakat kako su ovo rješili... mislim kako će raditi roditelji ako neamju gdje djecu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:13:36
muaaa
Sada sam slusala Majstorovica na TVSA,ocekuje se prestanak padavina trenutno,znaci do sutra bi trebao prastati.Ali ide neki talas koji ce opet u sljedecoj sedmici zahvatiti i nas tako da se opet ocekuju padavine tj.snijeg naredne sedmoce.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:13:45
koka i po
izvjestaj iz ZE-DO kantona drito iz Zone sumraka or Zavidovica. i dalje pada.bageri krce ulice dan noc.auta su zatrpana,skole i dalje rade kao i drzavne ustanove (o privatnim da ne pricam). sve u svemu bolje je stanje nego u Sarajevu.....sad za sad.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:22:32
DM
Izvještaj od žene između 4 planine Isred kuće se krećemo kroz tunele, oslobodoli smo 2 auta(koja su najbliže magistrali-od mm amidža)za ne daj Bože! Ja i stariji sin išli do prodavnice(čisto radi gušta-kupili kolu i grickalice -ostalo imamo-kaže mm-to vi kupili najosnovnije namirnice )! Prodavnice rade u našem mjestu, škola zatrpana-hoće S. da se probije do vrata-a ne, ne sine-da nestaneš u snijegu! Našli smo u prodavnici 3 banane i 4 limuna Dosta raje šeta-lijepo je za prošetati, zrak je hmmmm Sad se samo nadamo da nove snježne padavine neće zatrpati ove tunele
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:29:18
vjestica
jesat lijepo gledati kako snijega pada naslonjena na radijator jest lijepo što neću raditi sljedeću sedmicu ali ne mogu uživati u tome kad se brinem prvo za mamu - hoće li krov na njenoj kući, koji je zreo za popravku izdržati težinu snijega koja se neprestano povećava (a ne može ga skinuti ) onda za baku koja ima 91 g i živi sama - ako joj šta zatreba ili nB pozli, kako doći do nje i za ostale slabe i nemoćne, zatrpane koji čekaju pomo i trudnice pred terminom
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:32:55
veeseelaa
ja sad bila vani, pa ne može s euopće kretati.... stotinjak metara od moje kuće je samo prtina u snijegu a poslije sretoh grtilicu koja čisti snijeg u ulici Aleja Bosne srebrne, naidjoh i na jedan džip ... inače ne vidjeh automobile čini mi se da raja nije baš organizirana, kad bi se htjelo stanje bi bolje bilo i da BBI centar radi, ne svi al većina radnji
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:35:38
vjestica
kod mene ispred zgrade cijeli dan lopataju ali džaba kad još niejdan grtalica nije prošla, pješaci mogu proći, ali auto ne jedino glavnom džadom prolaze grtalice i mogu proći auta u komšiluku je trudnjača ušla u 9 mjeseci nB da joj ranije krene porod, ja ne znma kako bi došla do glavne džade da taksi zaustavi
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:36:10
veeseelaa
inače skontala sam plano kako doći do grada za ne daj Bože Idem pjehe 100 metara a kasnije stopam ova rijetka auta što prolaze a i čiko iz grtalice bi me mogao primiti ako snijeg i prestane gdje ćemo sa količinom snijega koji je pao???
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:38:05
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja sad bila vani, pa ne može s euopće kretati.... ...
Al šta te briga, hem imaš zimske gume, hem ste ti i muž zajedno u ovim idiličnim zimskim noćima :)
ma da naravno, mene snijeg veseli, kao što rekoh bitno je da smo zdravo a i u ovim zeznutim danima smo hB dosta snadbjeveni s namirnicama Inače snijeg volim al treba dati ingo o ulicama u gradu, gdje se može kretati, gdje ne i tako to
PS
Zimske gume imam samo dvije prednje al zato mm na svom autu ima sve četiri
< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.2.2012 17:50:23 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:38:43
veeseelaa
i da trebamo jedna drugoj pomoći, ako nešto treba raji iz Nedžarića, Vojničkog tu sam Mislim na namirnice i lijekove (do duše nisam ni sama nešto dobro s lijekovima)
< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.2.2012 17:39:44 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:39:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: vjestica
kod mene ispred zgrade cijeli dan lopataju ali džaba kad još niejdan grtalica nije prošla, pješaci mogu proći, ali auto ne jedino glavnom džadom prolaze grtalice i mogu proći auta u komšiluku je trudnjača ušla u 9 mjeseci nB da joj ranije krene porod, ja ne znma kako bi došla do glavne džade da taksi zaustavi
kod nas još čiste sedrenik...moj muš došao samo se malo zgrijao i nastavili... mi im nosimo hljebove, mezu i piće... jer hoće da očiste sve prilaze do kuća starijih ljudi i dvije trudnice
ja sam zvala u svoju bivšu mahalu i dva momka zamolila da mi mami očiste ja i seka ćemo platiti...baš mi strah za nju najrađe bi da je sebi dovedem ali kako
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:39:30
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
inače skontala sam plano kako doći do grada za ne daj Bože Idem pjehe 100 metara a kasnije stopam ova rijetka auta što prolaze a i čiko iz grtalice bi me mogao primiti ako snijeg i prestane gdje ćemo sa količinom snijega koji je pao???
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.