Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pokazimo i ovaj put da kucamo jednim srcem.. Djevojke trebaju nam u sto kracem roku sponzori za finisiranje ovog projekta tj rekontrukciju... A bilo bi dobro da i mi pokusamo organizovati jednu humanitarnu kaficu i sljedeci BB proglasiti humanitarnim ...za izgradnju ovog parka Vise o projektu u nasoj rubrici Filantropija
Ako radite u firmama koje bi mogle da daju svoj doprinos obratite mi se putem pp ili maila koji je naveden u PR clanku... Imamo vise od pola novca ...ali treba nam jos da se ne bi desilo da se projekat otkazuje ...
Jos uvjek nismo prikupili potrebna sredstva za izgradnju djecijeg igralista na Otoci pa molimo sve nase clanice koje su u mogucnosti privatno ili putem svojih firmi koje bi donirale novac da pomognu da se prikupe potrebna sredstva...
Za sada imamo manje donacije u sveukupnom iznosu od 2000 km (pored osoba koje zele ostati anonimne uplate su izvrsili igraonica Djeciji grad, Tisal, ovdje sam racunala i nasu aukciju...) Caritas je odlucio da bude srebrni sponzor / prijatelj projekta sa uplatom od 2.500 KM Imamo obecanje Family Plus / Cryo Save da ce izvrsiti uplatu iznosu od 1.000 do 1.500 km