hanabanana
|
IZVORNA PORUKA: sara.at IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: Anoniman Ako sam dobro skontala, ti bi tužila šefa? Ili stranku? Ako nemaš svjedoka, ne znam da li imaš neki osnov za tužbu, ali ja nisam pravnik, pa ne znam u detalje. ne bi tužila, al ne želim da ostane na tome, želim reći šefu nešto na tu temu.... al šta uopće reći? ljuta sam i na pretpostavljenog jer dozvoljava da mu kolegice neko na takav način komentira A šta je trebao?! Vjerovatno se vidjelo više nego što treba da se vidi, i stranka je to rekla tvom pretpostavljenom. IZVORNA PORUKA: Anoniman ja nisam nikada cula za mini suknju do koljena user posted image iznad koljena Suknja iznad koljena se nosi privatno, nikako na posao. I za to ne treba nikakav dresscode nego malo mozga. Izvini što sam gruba, ali ako si sjedila nogu preko noge, a imala suknju iznad koljena, ona se digla barem za 5 cm....i stranka je imala s pravom šta prokomentarisati. Na kraju krajeva, što sebe dovodiš u takvu situaciju, nemoj nositi takve suknje na posao. Na posao se nosi suknja do ispod koljena, vrh je suknja do polovine koljena, sve iznad za mene je nepristojno obući na posao. IZVORNA PORUKA: Anoniman pa baš zato jer sam pristojno obučena i pristojno sam sjedila a majmun me olajava a vidio me samo na tren Dovoljno da ti snimi nogu više nego što treba na radnom mjestu. Molim te lijepo u Kojem si ti stoljecu ostala Uvijek Ali uvijek Sam nosila sako,kosulju i suknju iznad Koljena na posao, nikad Ali bas nikad se niko od mojih klijenata Nije pozalio, naprotiv vecina je znala Nazvati Firmu i pohvaliti me jer su znali da Sam najmladja u timu. Niko je Nije gledao kroz odjecu, ne uvijek . Kad bi ispala Frka u objektu i Gdje klijent vec kipi onda se obuci decentno, StO galicija kaze upakovati Dame, malo suknjice, stiklice, ne provokativno Ali cisto da zagolica mastu. Uglavnom u 4god rada ja nisam nijednog klijenata izgubila, niti Imala problema. SVi radnici i Danas Dan znaju mm reci "drzi je StO duze na trudnickom, jer ako je vratis na posao gonit ce Nas kao robove" . U 20 rodjena.....ali i u prošlom i u 21 stoljeću zna se šta ide a šta ne ide na posao. Na mom poslu kad dodje do frke, i kad " gori voda ", obično obucemo ono što oblacimo inače, i nikome ne golicamo maštu nego tražimo izlaz iz frke snagom argumenata a ne dekoltea.
< Poruku je uredio hanabanana -- 11.6.2012 9:00:39 >
|