canim
|
Salep ima da se kupi u Bademu i u onim Turskim radnjicama na carsiji. Mi kad smo na carsiji pijemo ga u Morica hanu, super je ne znam koliko ima kalorija ali nebih rekla da je bas dijetalni tako da ponekad ga nije lose popiti. Nekad se zna naci neki proizvodi od Badema u odijelima zdrave hrane po marketima pa pogledajte vi sto ste u drugim gradovima mozda mozete naci a ima na fb stranica od Bakkal turske radnje pa mozda da ih pitate da vam posalju, nije to glomazno. Mjeseceva ehlen we sehlen sjeti se nas pa nemoj previse jesti pita, cevapa, musaka, dolmi, kadaifa, baklava, hurmasica...da ne nabrajam valja ti opet kod nas na listu Mi danas malo hodali, ustvari isli u ciciban da vidimo kakve cipelice za curu, imaju finih modela ali nista sto bi ova moja nosila, mi imamo nove polu cizme, kozne super model, ova moja nece ni da ih proba, samo ove jedne mekane voli mogu joj jos uvijek, bas ono knap, vrijeme je da joj uzmem vece, valjda nadjem nesto slicno. U Oviessu imaju finih povoljnih trenerki od 21 km, deblji je pamuk a imaju i pamucne strample 2 para po 15 km. Jeste da to nije tema ali eto mozda kome sta zatreba. meni treba nekih finih polurolki za nju, nisam nasla u oviessu ali imaju fine krem i bijele nijanse polurolki a njih imam 3 komada, ja bih nesto u lila i rozoj boji pa ako vidite gdje javite.
|