reallove
|
IZVORNA PORUKA: canim IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: reallove Ma da vam pravo kazem i meni se pocelo svidjati ovako kakva sam sad,tako da cu paziti da ostanem ovako..danas sam pravila kolac cudo od cokolade,nisam ga ni probala,bravo ja...svi kazu da je dobar pravo.. Ok tako,ali nemoj vise dolje . canim,sta podrazumijevas pod `slatki dan`,koja kolicina slatkog se moze priustiti? necu vise Cim muz kaze dosta, onda je stvarno dosta mi mozda nekad nevidimo da smo predebele/premrsave dok nam neko fino to ne kaze (a i mi mu povjerujemo ) Psiha je cudo, ja se sjecam kad sam imala 83 kg nisam se osjecala nesto previse debelom, vec nako punijom dok nisam skontala da je moj broj odjece ogroman i da je nemoguce naci nesto lijepo u tom broju. Ovako sam i ja hahahaha.dok su se svi dosaptavali "da nije trudna" ja sebi i nisam bila nesto debela..eh kad sam morala da kupim kaput br 44,kad sam u terranovoj probala hlace xl i njih jedva navukla,nisu imali veceg broja i kad mi je sva moja odjeca postala mala,rekla sam sebi dosta ,smrsala 16 kg i uopste mi nije bilo tesko..sada je vec druga prica,ja mogu reci da sam zadovoljna,mogu sebi kupiti lijepu odjecu,imam izbora i ne moram uvijek da trazim najveci moguci broj,vjerovatno zato ovaj 1 kg sto sam jos htjela da skinem, nece pa nece