Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.12.2012 18:20:17
MicoTico
IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: leona81 http://www.imdb.com/title/tt1371111/?ref_=fn_al_tt_1 odlican pocela gledati preksinoc pa nas prekinuse, nadam se nastavku veceras za sad cudan, i moras biti dobro skoncentrisan I ja sebi skinula , a nikako da ga pogledam. Čini mi se baš interesantan, a ja i volim SF.
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.12.2012 10:25:15
leona81
http://www.imdb.com/title/tt1656190/ divan:) i on i malena:)
_____________________________ 29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.12.2012 23:05:00
amra_sa
IZVORNA PORUKA: leona81 http://www.imdb.com/title/tt1656190/ divan:) i on i malena:) gledala, odličan ...
_____________________________ "Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.12.2012 23:08:07
amra_sa
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: amra_sa Teacher , hvala na preporukama...Jedva čekam vikend da fino odgledam par filmova. Nego, evo jedan extra dobar,maloprije odgledala...PREPORUKE!!! http://www.imdb.com/title/tt1907668/ i ja sam ga veceras gledala, super je. pogotovo zadnja scena :) Kad ga pita ... "Ko si ? " Ma Denzel je mraaakkkk glumac ...
_____________________________ "Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 12:58:02
teacher75
ovaj je odlican film, gledala sam ga nekad davno a evo vidim da je veceras na bht1 u 22.30 http://mojtv.hr/film/8356/crna-knjiga.aspx
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:01:22
MicoTico
Vidim techer ti baš voliš drame i to evropske. Ja najviše volim komercijalu, rameriče i britanske rom. komedije i SF, bajke isto obožavam. Što bi moja mama rekla: oni filmovi "smućaj, pa prolij" su mi najdraži
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:04:32
teacher75
jest, volim evropske drame i komedije, a i inace, mogu i americke a volim i dobar triler pogledati- millenium trilogija npr. mi je super
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:05:50
teacher75
volim i filmove woody allena
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:09:12
MicoTico
IZVORNA PORUKA: teacher75 volim i filmove woody allena
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:10:24
MicoTico
Meni je sve što snimi Tarantino fenomenalno ( jedino ne volim Hostel, tu sam se živa isprepadala)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:10:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: teacher75 volim i filmove woody allena ma ja sam ti filmofil veliki, od kad znam za sebe volim filmove, svasta nesto, a valjda mi komercijala vise dosadila pa sad vise volim pogedat nesto orginalno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:12:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico Meni je sve što snimi Tarantino fenomenalno ( jedino ne volim Hostel, tu sam se živa isprepadala) i ja, hostel sam pocela pa nisam odgledala, ne volim da me prepadaju
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:14:02
teacher75
clint eastwood mi je odlican reziser i svaki njegov film mi je posebno drag
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:21:50
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75 volim i filmove woody allena Vicky, Cristina i Barcelona, Midnight in Paris...medju najdražim mi
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:25:21
palachinken
Ja volim filmove Guy Ritchia i sve što vole mladi
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:26:08
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: teacher75 volim i filmove woody allena Vicky, Cristina i Barcelona, Midnight in Paris...medju najdražim mi i stari su mu dobri pravo
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:35:02
amra_sa
IZVORNA PORUKA: teacher75 clint eastwood mi je odlican reziser i svaki njegov film mi je posebno drag Clint Eastwood je super. Ja volim i Al Pacina, Harisson Forda,Tommy Lee Jones-a, Jean Reno-a, Denzela ...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 17:22:27
leona81
potrositi 3 sata na hobbita ili ne?gledati u 3 ili 2 d?
_____________________________ 29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 0:30:49
MicoTico
IZVORNA PORUKA: leona81 potrositi 3 sata na hobbita ili ne?gledati u 3 ili 2 d? Ja bila danas sa mm-om u kinu. Meni nije nešto ( nekako mi bolji Gospodar prstenova i stalno sam uspoređivala), a mm oduševljen, ali on je baš obožavalac Tolkina. Gledali smo u 3D i nije loš, ali nije ni sad da padneš na g.zicu.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 0:52:50
amra_sa
Dobar ... http://www.imdb.com/title/tt1748227/
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 12:22:46
leona81
micotico hvala ti. stvarno 3 sata je previse pa da je ne znam sta u pitanju...nastavljam onda s homeland season 2. predobra serija
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 12:26:56
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: leona81 micotico hvala ti. stvarno 3 sata je previse pa da je ne znam sta u pitanju...nastavljam onda s homeland season 2. predobra serija Preporučujem ti White collar, odlična serija.
_____________________________ "Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 12:33:26
MicoTico
IZVORNA PORUKA: leona81 micotico hvala ti. stvarno 3 sata je previse pa da je ne znam sta u pitanju...nastavljam onda s homeland season 2. predobra serija Ma pravo sam se ukočila u kinu, još me one 3D naočale nažuljale na nosu , a još neka djeca pored nas sjedila, pa svaki čas ustajali, izlazili, pa se vraćali
Anketa
Cista.пеперутка16 Da li ste u trudnoci imali veliku/e cistu/e na jajniku, i sta se sa njima desilo?
Oznake