Bambina.
|
Cekat cu da mi menstruacija zakasni pa cu onda raditi test. Nadam se da ce biti ok. Hvala na savjetu. IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: Bambina. Draga Vanne negativan. :( Uradila sam ga 3-4 dana prije ocekivane menstruacije. Mozda zato... Uglavnom, ja s eosjecam trudno. :) Inace nisam sklona mucninama. Povratila sam u zivotu samo 3-4 puta a sad mi je muka cim sam imalo gladna, idem cesto u wc, grudi su mi nekako baas vece, zamanta mi se, ponekad me ledja zabole u donjem dijelu, osjecam se nekako pospano, iscrpljeno kao da imam ututrasnju temperaturu i 7 dana unazad me boli (pulsirajuce boli) lijevi jajnik, kao da cu da dobijem... Znam da trudnice u silnoj zelji znaju da umisle simptome kojih nema ali ja ih zaista objektivno imam. Ljubim te IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: Bambina. Test sam vec kupila neki lady 9.80km. Trebao bi biti osjetljiv po cijeni, bas cu da procitam koju kolicinu hcg-a moze da ocita. Sutra ujutro radim aBd. Mila jesi li radila test? Ako i bude negativan nemoj se razocarati,nemoj klonuti...ima novi mjesec,nova nada... Pridruzi nam se u cekaonici u martu...ima dosta zena koje pokusavaju da zatrudne,mozete razmjenjivati iskustva medjusobno... Ja se ipak nadam da ces sad pravac na trudnicke teme Ponovi test za dva tri dana...ja se najiskrenije nadam da si trudna...mozda je bilo rano da ga radis...uzmi gravignost ultra,on je bas osjetljiv...