Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.6.2014 15:44:36
mishkica
IZVORNA PORUKA: MamaMaa
Vanne i mishkica, predivne ste mi obje, prave lijepe trudnice.
Mishkica, vidim da smo tu negdje sa terminima. Ja sam se brinula da mi je stomak prevelik za ovaj period trudnoće, zadnjih 10-ak dana je samo buknuo, ali dobro je, vidim da nisam jedina. A ti si mi baš zgodna, samo pupo narastao, sve ostalo je za 10.
Ovamo kako pupa raste, tako i pozadina, ali neka, ne bunim se puno
RE: Fotografije nasih stomacica II 19.6.2014 21:44:08
saritaa
trudnice prelijepe ste
Anketa
beba medaaaa
Trudna sam 14 nedjelja i osjetim u stomaku kao da me beba skakilja da li vi mislite da je to moguce druga mi je trudnoca jer sam u prvoj imala spontani
beba (94%) beba (6%)
Broj svih glasova: 71
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!