Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Hvala vam drage moje Bas ste me obradovale! Nisam bila na RR jedno vrijeme (jos uvijek me zeza otvaranje RR), ali evo ponovo sam tu, napokon . Svim dragim zenama, kojima sam u medjuvremenu propustila rodjendan, zelim sve naaaajbolje. Trudilicama da sto prije ugledaju svoju , trudnjacama da sto lakse iznesu trudnocu i imaju sto brzi i laksi porod, a mama da sto vise uzivaju sa svojom djecicom i da ih nikada niti glava ne zaboli.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju
Anketa
kopriva Admin
Sta mislite da li dvogodisnjaku smijem dati caj od koprive, ja ga pijem pa bih mogla i njemu nekada ponuditi jer sam cula da je kopriva jako zdrava i da pobiljsava krvnu sliku. Caj nije domaci vec u kesicama Biofarm.
da (71%) ne (29%)
Broj svih glasova: 56
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!