|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
2.3.2008 14:08:37   
Azure
Lavice, sonja sabur. Zaista je jako bitno opustiti se i ne biti pod pritiskom hoce li se beba zaceti, nece ... Eto kako je to Visnja fino radila sa svojim M. Kazu dr. da je zaista jako bitno biti opusten i neopterecen. Ah znam teze reci nego uraditi kad nestrljivo iscekujes najvecu radost u zivotu. Moja prijateljica je cekala 5 godina i evo hvala bogu docekala. Termin za porod joj je od 25. februara pa dalje. Jako smo nestrpljivi. Ako Bog da bit ce djecak.

I ja sam milion puta razmisljala kako cu svog drago obradovati sretnom vijesti, ali stvarnost je bila sasvim drugacija. Bebu smo planirali. Prvi mjesec nije uspjelo. Zajedno smo pogledali test i razocarai se. Drugi mjesec smo kupili test. S nestrpljenjem smo cekali jutro da ga uradimo. Ustala sam nervozna ko pas i otisla u kupaonicu. Ruke su mi drhtale i sjecam se samo sto se nisam srusila od iscekivanja. Kad se pojavila jedva vidljiva roza crtica. Uh evo i sada u stomaku osjetim iste leptirice user posted image Moj muz je cekao u krevetu naizgled miran, ali kako mi je kasnije rekao nikad u zivotu nervozniji. Usla sam u sobu  bezizrazajnog lica (a trudila sam se svim silama da me oci ne odaju). Kad me ugledao mislio je nista od bebice, ali kad sam mu dala test u ruke i kad je vidio crticu zagrlio me tako jako da sam mislila da mi kosti pucaju. Kaze meni lopove jedan. Prava si glumica.
Ma nije mi bilo do glume, ali jednostavno sam zeljela da i on osjeti sto i ja kad sam ugledala crticu.

Tako su pale u vodu moje mastarije o veceri, na kojoj bi mu stavila djeciju papicu pored tanjira, ili zvecku ili....

Mojoj mami smo rekli par dana kasnije na njen 50-ti rodjenda, a muzevim roditeljima javili telefonom isti dan kad smo potvrdili trudnocu.




_____________________________

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
2.3.2008 14:43:17   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
2.3.2008 14:45:52   
mali
da znaš da sam se sva naježila i da mi se neštouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 78
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
3.3.2008 11:40:00   
Drita
Procitala sam ovu temu prvi put, i nekoliko puta se najezila, a vise puta zaplakala. Znala sam da smo mi "cure" kreativne, ali nekad se bas iznenadim user posted image .

Ako ovih dana test bude pozitivan, i ja cu vam ispricat kako je proslo sapostenje radosne vesti.

Zelim zdrave user posted image  onim curicama koje su trudne, a nama trudilicama da nam ovo prolece bude vedro user posted image

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 79
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
4.3.2008 10:42:23   
almi
AUUUUUUUUUUUUUU, ŠTA STE SVE ISPISALE, MORAM NA PAUZI DA PROČITAM PRVO, PA DA SE SVIMA JAVIM ...

user posted image STIGLA, ALI JOŠ IMA NADE ...

PUSA SVIMA PA SE TIPKAMO

(odgovor članu Drita)
Neposredna veza do poruke: 80
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
4.3.2008 12:11:00   
almi
jooooooooooooooj drage moje, baš ste sve divne i kreativne user posted image    

a ja samo kupim ideje.. hihiiiii

user posted image je stigla, ali još ima nade, tako kaže čika doc...pa će valjda bude i   user posted image

pzdravi,i molim sve da nama trudilicama daju još koju ideju, ako ništa drugo, a ono da planiramo i maštamo dok stvarni trenutak ne dođe ..

(odgovor članu almi)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
4.3.2008 13:03:50   
lavica
user posted image joj sto je slatko

_____________________________

Nekad davno imala sam sve,
i mislila da je zauvijek.
Nicija nije do zore sjala
jednom si samo naivna budala
a onda lutas ko bez duse!!!!!!!

(odgovor članu almi)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST??
7.6.2008 16:50:22   
idana_85
Kad mi je mjesecnica zakasnila sedmicu dana, ja sam znala, a i osjecala sam se drugacije. Muz i ja nismo jos planirali dijete. I nakon 10 dana nagovorio me da uradim test. Otisla sam i kupila odmah dva, ali za jutarnji urin. Kako je muz bio na poslu, ja fino jutarnji urin sacuvam. U kuci stalno ludnica, i nas dvoje odlucimo zbrisati na jedno izletiste i uraditi test. Uradimo, kad user posted image Oduzeli smo se oboje. Nismo mogli vjerovati, ipak smo se stitili i sve to.....Odmah odemo u apoteku,kupimo test za bilo koje doba dana i odemo u jedan trzni centar u toalet. Ja ga uvucem sa sobom u zenski toalet, nisam htjela sama to da opet uradim user posted image Kad se samo sjetim, on samnom u toaletu, i test opet pozitivan i mi se onako grlimo placemo, ne znamo ni sta da mislimo kad jedna zena pokuca i pita je li sve uredu. Rekoh jeste, hvala, ne brinite,dobro sam. Onda smo cekali da se wc isprazni da on moze izaci. Skoro citavu noc nismo spavali,a ujutro sam odmah uradila i treci jutarnji i on je pokazao isto user posted image Ja sam bila sretna,pa zbunjena, pa tuzna, pa mi je milion stvari prolazilo kroz glavu, mislila sam da nemamo uslove i slicno.Bila sam pocela razmisljati i o abortusu. Ali on je nekako bio sav sretan i smiren. I to jutro me on ubjedi da porazgovaramo s njegovom mamom koja je zdravstveni radnik, fino zovnemo samo njegovu mamu i odemo s njom na kafu izvan kuce. I kad smo joj rekli ona sva sretna, nije dala ni pricati o tome da se nece roditi, vec je sve isplanirala. I rekla mi je, ako ti budes cekala da zavrsis fakultet, pa da se zaposlis, pa on da nadje bolji posao, pa da imate svoj stan, pa bolje auto, pa vece plate.....nikad ga necete imati. Sad ili za koju godinu isto je. I poslusala sam je, sad sam joj najzahvalnija i vjecito cu biti. Naravno vijesti su se svi obradovali sem mog tate. Ma obradovao se i on al ga je zabrinulo sto ce tako mlad i zgodan biti deda.A sada.....svi se radujemo i jedva cekamo da se maleni rodi.

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 83
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *