rose
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe Jutrrrooo kakve ste, jeste se naspavale? Ja sjela da ocejfim prvu jutarnju, prije nego se razbacam i po kuci i ubacim u pet. Danas ce pasti i frizura sve lagano ide po planu i programu...sad za sad Jutro, ocekujemo danas sliku nove frizure Ja sam zapocela jos jedan radni dan, danas cu ranije kuci bas ce mi dobro doci... Zaboravila sam vam ispricati, neku noc mi bili na porodu kod jedne moje prije, bebi je oko mjesec i po i rasplakao se malo pa otisla jedna od nena da ga uspava u drugu sobu i ja cujem nesto susti, kao pljusak od asfalt kad udara ja izadjem da izvidim sta je to , kad ono u sobu gdje ga uspavljuju pustaju mu na mobilni neke zvukove, to kao pljusak jako skroz, probi usi , ja ne znam kako ce ono dijete uspavati, meni ono smeta iskreno a i moblini drze pored stomacica odmah naslonjen a beba tek rodjena, mislim da to nije pametno jer znamo koje zracenje proizvode i mobiteli i racunari... i pitam ja svoju sestru u vezi toga, ona je tetka toj bebi, kaze MA BUDALASTINJA AL SUTI NE PITAJ, NJIHOVA STVAR. Jeste li vi pustale te zvukove svojim bebama? ja jesam...nakon sto mi je jedan dan dozvolila da doruckujem tek u 9 navece probala sam prvo zvuk fena, zatim otkrila bijelu buku i pustala s kompa, laptopa i cd-a po cijeli dan a ona se ziva nije cula....fen usisivac, otkucaju srca i rzni sumovi koji je podsjecaju na zvukove iz materice pomazu,,,nisam za mobitele na bebama ali ima nacina da se pusti zvuk bez zracenja
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|