|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Uvrtanje stopala untra
21.9.2015 13:15:16   
Scila
Pozdrav svima. Moj sin star tri i pol godine ima od jednog ortopeda dijagnozu "toeing in" ( uvrće stopala unutra dok hoda) i preporuku da nosi denis braun aparat (noću dok spava) dok drugi ortoped smatra da je to mučenja djeteta i potpuno nepotrebno , jer je nasljedno i da se s vremenom lagano to ispravlja pri hodu. Imate li iskustva s ovim problemom ??? Ovaj aparat je zaista jako nezgodan i ne bih ga tom izlagala ako je ikako moguće ali opet rado bi da ima ravne noge i da ne uvrće stopala unutra dok hoda, pogotovo jer današnja djeca su okrutna i ne bih da ga sutra zbog tog netko maltretitra ... hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Uvrtanje stopala untra
21.9.2015 13:38:02   
Arijana2
Tesko je pametovati,ALI mislim da sve sto se moze ispraviti treba i ispraviti narocito dok je djete jos maleno,jer onda sve dosta brze ide.Moja djevojcica je kao beba imala malo nogice na o i pedijatar nam maltene nije zelio dati uputnicu jer kao sve ce se to samo ispraviti,da bi na kraju ispalo da djetetu nedostaje vit D i naravno nosenje cipelica koje pridrzavaju zglob.Sada ima super nogice hvala Bogu,ali smo i djetetu davali 12 kapi vitamina D svaki dan 5 mjeseci.Tako da,moje je misljenje da sve sto je do nas trebamo poduzeti,da nam kasnije to dijete ne kaze,pa kako ste to dozvolili?

(odgovor članu Scila)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *