Andy_Bec23
|
IZVORNA PORUKA: pinky_cujica Pa drage moje, zar niko nema problema sa iscjedkom u trudnoci? Za par godinaa je napisano svega nekoliko postova, sto me malo buni Ja sam u 11-oj sedmici i borim se od samog pocetka sa, prvo svijetlo smedjim, a onda zuckastim iscjedkom, za koji moja dr. kaze da je sasvim normalan, i da je razlog- HORMONI! Ja sam radila sve nalaze od urina, krvi, urinokulture, i sve je bilo ok, nema patogenih bakterija, krv bez povisenih leukocita itd... Ja i pored svega toga, muku mucim da saznam, da nisam jedini peh koji ima, ovu, tako neugodnu pojavu, pa danima listam forume, ali... SVAKA POMOC JE DOBRO DOSLA! Draga moja nemoj listat forume .. Ja sam krvarila u 6+3 i u 9+5 i svaki put nakon toga tamno zuti iscjedsk koji jos uvijek imam tu i tamo... Svi nalazi uredni ;) Isckedsk i to puno vise od normalnog je u redu u trudnoci ... Nebrini se i uzivaj u trudnoci ;)