|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
4.9.2009 23:04:37   
aazra
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne kontamuser posted image user posted image



Ilhana...Blago tebi. Prava happy familiy. Zar te bas niko ne nervira, bas ni malcice..?user posted image
Cemu se to Veeseelaa ti cudis?


< Poruku je uredio aazra -- 4.9.2009 23:05:01 >


_____________________________








(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
5.9.2009 14:36:27   
*Seve*
IZVORNA PORUKA: Lulu_

nemam tetkuuser posted image
ali imam tetku od mame koja je user posted image
svaka prica o njoj bi bila suvisna.svi joj javno iskazujemo nepozeljnostuser posted image ali ona nikako ne konta



Hehehe, to ona nece da skonta...user posted image

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
6.9.2009 10:28:16   
aazra

IZVORNA PORUKA: sheri

ja nemam tetku. ali moje dijete ima tri , od kojih 2(tatine sestre) nisu dosle vec 2 mjeseca da je vide. 


Sheri,

Takve osobe ne zasluzuju ni naziv "tetka" a ja svom djetetu da imam takve zaove (to tebi dodju) ne bi ni govorila da su mu ista niti da ih treba ikako zvati - ma kao bilo koje druge zene na ulici, to su zasluzileuser posted image !!!

_____________________________








(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
9.9.2009 15:50:34   
SdZ
Ja imam pet tetki sa oceve strane..dvije su mi bas drage i volim ih,posebno jednu od njih bas smo dosta vezane...ostale tri su mi bile drage i podnosila sam ih donekle sve dok moj otac nije umro...razumijem da im je to bio brat,vole ga,zao im,ali one sad nece da dolaze kod nas,kazu da im je tesko uci u kucu u kojoj je on zivio,nece da dolaze u centar koji je on drzao u kojem sad moja mama radi,govore da mama nas okrece protiv njih kao da smo moja sestra i ja bebice.Kako je poceo Ramazan prave iftare zovu mog striku i njegovu porodicu,a nas nista kao da ne postojimo.Jedna je cak pricala da se moja mama,seka i ja drzimo kao da nam se nista nije desilo,kao da nam niko ne fali.
Jednom prilikom je jedna od tih mojih tetki rekla kako joj tesko doci kod nas kuci i ja joj pitam da li njoj neko u njezinoj kuci fali i kaze ona da ne fali i ja cu ti njoj:"E,vidis tetka,tebi niko hvala Bogu ne fali,a meni fali u kuci i u dvoristu,a po najvise u srcu" i ona samo spusti glavu...



_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
13.9.2009 6:23:57   
Junior
Imam ja jednu takvu, koja zovne sabahilde...negdje od do 7...da malo naprdiva...njoj to ciganluk, sad nova bebica tu, pa bi da prosipa pamet svoju...zena prilicno u godinama...pa se najavi 15 min prije nego sto ce doci, onda vrslja po kuci...a, vala i svekar mi je sav od redane dolazi nikako, ali zato sto zna zovnuti u 7 ujutro, eto samo da vidi sta radimo...mi taman legnemo da odspavamo, tj da uhvatimo bar sat vremena sna, jedno od njih se natovari na telefon...i to kucni tel zvoni u nedogled, dok se neko ne javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
13.9.2009 17:01:06   
Hocu bebu
Ne, ne nervira me tetka , al zato strina...
Zene moje, pa to je nevjerovatno ! U sve se ona mjesa ( tj. misli ) da moze mjesati, sve komentira, sve zapitkuje
govorio joj ne govorio, ona uvijek po svom i samo gleda di ce sta cut, rec, Boze mili daj mi sabura da jednom ne puknem pa da joj se pravo ne ugovorim!

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
13.9.2009 19:28:09   
sarisari
Ja imam dvije tetke imala sam jos jednu koja je umrla i bila je super, super su i ove dvije pogotovo ova jedna dusa od zene, a ova druga ma i ona je super stvarno nemam joj sta zamjeriti osim sto se stalno ljuti sto joj ne dodjem neki dan je i mami rekla ( to mi je tatina sestra ) da nece vise ni da me zove jer kako ja njoj nikada necu da dodjem, a ona je meni dolazila ja jednostavno nemam vremena posto ne zivimo bas blizu, a i inace me nerviraju ljudi koji gledaju ko kome dodje ja nju volim i nema veze sto ona dodje kod mene ako moze, bitno je da se vidimo, ali eto ona zamjera sto ja ne dodjem kod nje.

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
13.9.2009 19:54:20   
Lalana
Imam 4 tetke, 1 sa mamine, a 3 sa babine strane.
Iskrena da budem ni za jednu nisam ni najmanje vezana i posto ne zive blizu, ne vidjam ih cesto. Maminu sestru sam vidjela svega 5-6 puta, a ostale malo vise. Jer su sve u drugim drzavama, cujemo se telefonom, s vremena na vrijeme na moju incijativu jer ipak gledam da odrzim rodbinske veze pa makar oni meni vracali losim komentarima, pricama iza ledja, ja se opet nadam da ce me Allah nagraditi jer se sjetim nazvati i onako a ne samo kada neko umre ili se rodi, mada one mene ne zovu ni kada se to desi. Ne nerviraju me jer nemaju prilike, sto ne znaci da nece poceti user posted image
Moram jos napomenuti da babine sestre mrze moju mamu, ali eto i ona sa njima nekako devera na VI pogotovo od kada nema mog babe.user posted image

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Nerviraju li vas vase tetke?
13.9.2009 20:39:49   
jednaa
Mislim da sam ja rekorder imam 6 s tatine strane i 3 (bile su 4 ali je jedna umrla) s mamine strane. S tatine strane su mi sve super, pogotovo jedna tetka, da nje nije bilo tesko da bi i seka i ja zavrsile fakultet, a s mamine strane imam dvije tetke koje su OK ali zive u Njemackoj i smorise me 'dijasporskom' pricom, ali kako ih vidjam jednom godisnje da se podnijeti. MM ima dvije tetke od kojih se nijedna nije udostojila doci od kako smo se uzeli, sad ce 4 godine

_____________________________

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 59
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *