Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kako te nije stid, što nisi sama napravila?? Je li ti i pitu donio? Mog ni sad nema, slave na ulici, k'o teenageri. A i ja sam, do 22h Nadam se da me niko nije snimio...
Kako te nije stid, što nisi sama napravila?? Je li ti i pitu donio? Mog ni sad nema, slave na ulici, k'o teenageri. A i ja sam, do 22h Nadam se da me niko nije snimio...
vala baš ko tinejdžeri, hvala Bogu na zrelošću koju imam
Nogomet je ekipni sport koji se igra između dvije ekipe sastavljenih od jedanaest igrača ili igračica. Nogomet je trenutačno najpopularniji sport na svijetu. Igra se nogometnom loptom na pravokutnom igralištu s travnatom ili umjetnom površinom. Golovi su smješteni nasuprot jedan drugome na kraju igrališta. Cilj je igre ubaciti loptu u protivnički gol manevrirajući loptom bilo kojim dijelom tijela osim rukom. Jedino vratar može u ograničenom području igrati rukom. Pobjednik je utakmice ekipa koja na kraju utakmice zabije više pogodaka (golova, zgoditaka).
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.10.2009 0:45:45 >
MoReš ti slaviti kad ti dijet liježe u 11 h! Dobra konverzacija između tebe i Vesele, nasmijah se. Najjača anketa je ona sa Milenom - da se hoće ponoviti slična.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.