Golubica
|
IZVORNA PORUKA: leli§ IZVORNA PORUKA: Golubica Eh drage moje, posto vidim da vecina ima neki razradjeni plan stednje, recite mi sta vam je najvise pomoglo? Koji nacin, jer meni haman nista ne pomaze, kao da mi neko novac iz kuce krade, :). Planiram poceti i sa onim tzv SEDMICNIM JELOVNIKOM (nije zbog novca, nego nekada nemam ideju sta praviti), pa me zanima je li to neko vec isprobao i ima li efekta, naravno ustedi li se sta? Golubice, ja mislim da sam na ovoj ili nekoj slicnoj temi prethodno vec napisala vezano za taj jelovnik. meni je to suoer stvar...doduse nekad se omakne pa ga se ne pridrzavam reicmo ako ja ili mm izrazimo "zelju" za necim mimo jelovnika...ali je meni to super vodic ne samo zbog izdataka nego striktno radi vremena...ne moram na poslu mozgati sta bih mogla rucku. znam da vec imam ideju (koja visi zaljepljena na zamrzivacu) i da imam sve potrebne sastojke kod kuce. eh sad ustedi li se ista... ne znam sta bih ti rekla...ja mislim da da... nisam bas sad striktno pratila ali mislim da ima ustede sa strane pa kolika god ona bila za uhar je... Ma meni je vise dosadilo kontati sta i kako za rucak. Nije mi mrsko napraviti, ali zaista nekada nemam ideju, posebno sada kada i Asja jede uglavnom sa nama, pa je sve njoj prilagodjeno. Moram pokusati sa JELOVNIKOM, da sebi pokusam olaksati, :)