|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Udarci u stomak
10.12.2009 8:15:51   
bebacha
Koliko su opasni udarci u stomak u bilo kojem dobu trudnoce?pri tome naravno ne mislim da te neko posteno izudera nego onako spontano.mene ajla cesto udari u stomak.eto bas jutros ja sjedim kraj nje i ona se naglo okrenu i udari me nogom u stomak.bas sam se prepala.iako se cuvam da me ne udari,stalno drzim ruke na stomaku ipak se desi.nekad me zakaci rukom,nekad glavom u snu.sinoc sam 100 puta ponovila da nedira stomak i djete na kraju samo reklo da hoce u svoj krevetuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Udarci u stomak
10.12.2009 8:24:23   
bebbe RR
Ne znam koliko su opasni, ali vjerujem da ih je bolje izbjegavati. Beba je zasticena plodovom vodom koja te udarce ublazava, ali i sama znas da i nije predvidjeno udaranje u stomak:) Zastiti se koliko mozes i pitaj doktora. Sretno.

_____________________________

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Udarci u stomak
10.12.2009 8:27:08   
Alisa.
Joj i mene moj Harun cesto udari u stomak.Al nikada me nije udario mnogo.A sada vec shvata da mora paziti.Inace on spava u svom kreveticu,nikako sa nama.To ti je najsigurnije,a narocito ako ona spava nemirnim snom.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Udarci u stomak
10.12.2009 8:27:34   
bebacha
Ajla ima 2 godine i nisu to sad neki puno jaki udarci al et opet se brinem.nikad poslije nisam osjecam nimalo da me boli to mjesto.izbjegavam koliko god mogu al nekad jednostavno nemogu izbjec.

ma spava ona u kreveticu nego je nekad prenesem kod mene kad se cesto budi al izgleda da vise nema nista od toga.najrjede me udari tako navece nego po dani kad obavljamo neke redovne aktivnosti.ona mene nikad nije udarila namjereno.


< Poruku je uredio bebacha -- 10.12.2009 8:29:22 >


_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Udarci u stomak
17.12.2009 12:47:20   
mirjana
Kod mene je ista situacija.Edi ima 2 godine, i skontao je da me ne smije ni gurati ni udarati, ali to nekad uradi nenamjerno, kao neko vece u snu (nazalost spava s nama i od toga ne mogu nikako da ga odviknem) udario petom u stomak, kad je htio nogicam da svuce deku...pokusavam da izbjegavam i drzim uvijek ruke na stomaku al nekad je neizbjezno, i jako se brinem zbog toga

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *