|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.12.2009 12:16:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Nama je za grcice pomagao espumisan i masiranje, uhvatis nogice i lagano ih guras prema stomacicu, malo da pritisnu stomacic. Par minuta tako i ona kao nova.

user posted image user posted image user posted image ovo sam zaboravila...a sto onda guza pukiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Puki puki user posted image user posted image user posted image A to i treba, nama je bas pomagalo.

Dadada bonicko, pa sta na drug radi? Ima li novih fazona? user posted image Sta prica? user posted image

sta da ti pricam sto i sama ne znasuser posted image user posted image user posted image ...puze ko lud, ali ne na koljenima...zapravo ne koristi oba koljena vec jedno a drugu nonu presavije pa izgleda kao mali gorila...beba gorila, a ja sam mama gorila a tajo je tata gorila...a svi smo geljouser posted image user posted image user posted image

stoji vec uveliko pa trehne...nekad "glavica" pretegne pa pod odzvoniuser posted image user posted image user posted image
cupa i samara leni...ide na njene posude pa sam stavila barikade po stanu...i tako touser posted image user posted image user posted image

Ljubi nam Zaru slatku...ja redovno gledam slije po albumima...samo da znas da sam u tokuuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 10426
14.12.2009 12:41:05   
mojbebac
čestitamo i mi mali rođendan Lauri i šaljemo puno ....
nama je danas sedam mjeseci user posted image user posted image mi jos ne puzemo, ali fino sjedimo ..... i dobro jedemo .....

salmy jesi li probala sa fenom, nama je to cini mi se pomagalo..... ukljucivala sam fen i ona je to kao slusala, i spavala sa tim pa probaj .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10427
14.12.2009 12:45:45   
reallove
cestitamo male rodjendane i saljemo puno user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 10428
14.12.2009 12:52:57   
Anoniman
cestitamo i mi rodjendan laurici evo joj sal i kapica lijepauser posted image user posted image
kod nas pada snijeg,Anel i mm.spavaju.
Salmy,probaj s fenom,ja sam svojoj bebici ukljucivala i odma se smiri....user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 10429
14.12.2009 13:32:11   
Mya_81 RR
I mi čestitamo Laurici pola godine...uh, već je velika cura 

Mi smo vam od danas na bocama
Leukociti su veći nego što su bili kad smo izašli iz bolnice, i veli nam doktorica da nas nisu ni trebali pustiti doma dok se to ne izliječi do kraja. Kao to je trebalo liječiti udarno bar 10 dana sa injekcijama, a ne pustiti doma na pola liječenja  i da pijemo sirup koji to ne može dobro odraditi već samo prouzrokovati proljev i grčeve jer njihov probavni trakt nije toliko jak da podnese taj sirup...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10430
14.12.2009 13:33:47   
Anoniman
joj mya,jest mi zao user posted image na bocama steuser posted image ajd izdrzite jos to pa abd,da ozdravite i da se vise nikad nepovrati bolestuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 14.12.2009 13:35:15 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10431
14.12.2009 13:45:13   
škorpija
mya žao nam je zbog bocauser posted image user posted image user posted image , kako ih podnosi duša mala, plače li puno. ali mislim da su bolje i boce nego daljni boravak u bolnici, bebi je najbolje s mamom i tatom pa će brže i ozdravitiuser posted image . ljubimo vas

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10432
14.12.2009 13:48:28   
Mya_81 RR
Ma, naravno da je plakala, ali sva sreća brzo se i smirila...jest da je uzdisala još sat vremena poslije...uh, još 9 ih je ostalo...valja nam dva puta dnevno, ali i ja sam misljenja da nam je bolje doma i da je sigurno bolja opcija od sirupa...samo da nam to još pomogne user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10433
14.12.2009 14:11:19   
marinčii
mya baš mi je žao zbog boca,da nam curica brzo ozdravi, pusa od mene i matejauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 10434
14.12.2009 16:22:18   
ivanak
Neka sve bebe ozdrave koje su bolesne.... smrc
evo ja stavila bebija na spavanje pa nikako da zaspe pa napokon i zaspo.... ko zna što mu baba priča, bi će uspavanke, pokvarit će mi moje dobro djete...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10435
14.12.2009 18:12:45   
Mya_81 RR
mi u pola 8 idemo na bocu user posted image

A neka luda nam je doktorica (bar se meni tako čini)...velim ja njoj kad trebam doći s obzirom na razmak od 12 sati izmedju boca veli ona da to nije bitno i da mogu praviti razmak kako god meni paše user posted image ...aaaaaa, svašta, pa uvijek kad smo i mi uzimali antibiotik gledalo se na koliko sati,je li ide na 8h ili 12h...tako da ću ja raditi po svom i ići ujutro u 8 i navečer u pola 8...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 10436
14.12.2009 18:47:24   
belmac
drage maje guzare.
evo i nas ponovo
super smo, pužemo, igramo se , hapimo, pajamo,uživamo, samo nam nema zuba na vidiku, ali nas opasno pate.
ljubac za sve male b-dejove, maje jupice od boca...i sve ostale male drugare.user posted image

p.s. evo i na novom avataru se fino vidi keza 100% user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio belmac -- 14.12.2009 18:50:03 >

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

Neposredna veza do poruke: 10437
14.12.2009 21:00:01   
Ella_H
Poz mame i bebe...Evo ja sam pravo ogladnila
sutra pravim tirit ili po posavski pitu sakrivushu
to vam je ona s kuhanim piletom hehe
ammar nesto brblja stalno slusa mamicu pravo
bolestan on bolestan harun ali nedaju se
poslije cu malo izaci do prodavnice i da udahnem svjezeg zraka
sta da vam kazem srcu mi je jos uvijek tesko
ali trudim se klanjam razmisljam i malo imam vise snage danas
bolest me jako skrhala bila
ljubim sve mame i bebe i ove sto se kese na slikama
i ove u crvenim haljinicama nek su zivi i zdravi
mya zao mi je za bebu sto brze joj ozdravljenje zelim...

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 10438
14.12.2009 21:07:23   
Mya_81 RR
Joj, Ella, stvarno mi je žao što proživljavaš sve to user posted image

Mila, drži se user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10439
14.12.2009 21:35:47   
mojbebac
zelimo da sve bolesne bebice sto prije ozdrave .....

pada snijeg i divno je napolju, sada sam bila u setnji i bas se lijepo smrzla ...... bebac uveliko spava, ja sad hocu da gledam film ..... saljemo puse  svima ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 10440
14.12.2009 22:35:12   
Anoniman
Evo mene napokon online : )
Vidim bilo je i malih rođendana i malih prehladica... Naguralo se i do četiri stoje stranica... obaramo rekord!!!
Milion pusa svim bebarama i njihovim mamicama.
Nije nas bilo na RR neko vrijeme, pa evo kratki izvještaj (ako koga zanimauser posted image )
Moj Esmilić još nije propuzao... nešto se k'o trudi, pokušava, al' ni makac naprijed.  Vrti se ukrug veoma vješto, al' pomaći guzaru naprijed izgleda da joj je komlikovano.  Iz potrbušnog položaja sada može jednom rukom ostati uzdignuta, a drugom dohvatiti predmet iznad sebe (nadam se da razumijete).  Donedavno, ako bi nešto htjela dohvatiti, prvo bi se spustila na tibu, pa onda pokušala dohvatiti predmet.
Dobili smo i četvrti zubić... (prvo su išle gornje jedinice, pa donja lijeva jedinica, a sad gornja desna dvica... "niđe veze"user posted image )  Helem, bili smo kenjkavi, predeverali i prvu prehladicu i prvu povišenu temperaturu (tek sa 10 i po mjeseciuser posted image ), ali smo sada dobro.  Malo joj je nosić začepljen i slabije jede, al' smo veseli i živahni.

user posted image user posted image user posted image Radujem se što ćemo ponovo mahalati... (u pozitivnom značenju te riječi)!
Pusa svima

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 10441
14.12.2009 22:37:28   
reallove
PINGPONG WELCOME BACKuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10442
14.12.2009 22:38:47   
Anoniman
hvala, hvala... Good to "see" ya all...

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 10443
14.12.2009 22:40:59   
Niobe
Pingpong, dobrodosla nazad, bas si falila user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10444
14.12.2009 22:55:57   
Apotekarka
Cestitamo rođendane i zubice...
Mya draga bas mi je zao  Minje sto joj bocaju bebelu guzu ali nek se ta upala sanira i nek ste kod kuce sve ce nekako lakse proci...Ljubi je ovaj mali zloćo Antonio...Pravo me poceo brinuti nece da spava cim ga stavim u krevet rasplace se spavao bi kod mene u narucju postao je bas kmezo...sve me strah da ga sta ne boli mada mislim da je do zubi jer ruke su po cjeli dan u ustima..MM ujutroi ode samo da me zdravlje posluzi jer djecak nas smori...Danas je papao novu kasicu piletina,mrkva i riza i svidja mu se,sutra cemo piru i tako...Mama i tata su mu za Bozic kupili malu fotelju jer ubrzo ce djecak moci i sjediti i kupila sam mu nekih bodica i sipercicauser posted image ...Nekako se u zadnje vrijeme bas vbezao za mene a malo mi je zao kad god mm dodje petkom iz Hercegovine Antonio se rasplace kad ga vidi kao nepoznat mu a on ga toliko pozeli pa mi bude zao... Pingpong dobrodosla,a neki gdje si ti falis nam...

< Poruku je uredio Apotekarka -- 14.12.2009 22:56:28 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10445
15.12.2009 7:57:42   
Anoniman
jutrooooouser posted image user posted image
kako ste mi spavali ,mi smo dobro.Mama poranila da popije u miru kafu,i da dobro nalozi da sva kuca bude vruca dobro hocu ga kupat.Kod nas snijeg od sinoc neprestaje,napado je vise od 20centi,po cesti ga ima jos ciste al pada i dalje .Ikod A je  nosic zacepljen,valjda od radijatora suh nosic pa hrepce...
pussa

< Poruku je uredio felix -- 15.12.2009 8:02:16 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 10446
15.12.2009 8:03:41   
marinčii
jutro od nas,mi zaspali u pola 9 sinoć budili se u 12,4 i u 7 i više nismo spavali,nešto sad opet oće češće da doji pa neznam šta je možda zbog zubića user posted image ,još pomalo kašljucamo al nije to nešto strašno možda 3 puta u cijelom danu,s kašicama ništa bolje ,neće i neće da jede samo okreće glavicu ,ako mu šta i ubacim u usta on vrati ,sve sepočinjem sekirati već 5 dana otkad pokušavamo a on ne prihvaćauser posted image
pusee za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10447
15.12.2009 8:07:46   
Anoniman
marinci,nebrini polako samo treba dosta strpljenja s djecomuser posted image sta sam prodeverila oko ad.pa oko gh.al dodje sve na svoje.Mi smo spavali al stalno kenko nesto pa sam ustajala cucu davala nece bez nje da zaspi padal kod vas?
Ovdje je napadao i to dobro nikad dosad nije ga bilo ovoliko,malisani ce se radovatuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10448
15.12.2009 8:09:29   
marinčii
a nadam se da će počet jesti pa bar pomalo jer neć još dugo moći samo na mlijeku,a kod nas ti dosadna kiša pada i puše jugo baš je bezze vrijeme,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10449
15.12.2009 8:14:10   
Anoniman
nekontam,sto neces moc na mlijekuuser posted image imasli ga dovoljn o mislis na dojenje.Pa ako nebude boze moj,uvesces nadohranu a nadam se da ces imati.
Ja A svako jutro  oko 10dam kasicu,taman on izgladni jer jede flasu oko 6.i tako da pojede kasicuuser posted image
danas cu ga pupat,jel ti sama kupas M ili ti tko pomaze ja sama pa malo tesko jos sada ojacao stavim ga preko ruke i tusiram al tesko s prijeda oko tibe dokucit jer je na ruci preko ledja dokucim ......Mali drinjauser posted image mama mahala

< Poruku je uredio felix -- 15.12.2009 8:18:59 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *