elkina_mala
|
IZVORNA PORUKA: sara.at IZVORNA PORUKA: elkina_mala cao zenske,moram vas pitat jer me neka suga ufatila hehehe naime,pusila sam prije trudnoce,ali to je bilo mozda neke 3,4 cigare u mjesecu...eh sada nepusim,ali imam djevera koji kada dodze kod nas za nekih 1 vremena ispusi po 9 cigara...a salon mali nam pa je jako zagusljivo,probala sam i sa otvaranjem prozora da to izadze ali dzaba,on mota sebi cigare,pa mescini one jos vise smrde od onih fabrickih...molim vas da mi kazete vase znanje o pasivnom pusenju,tj kakve su opasnosti za moju bebu,dok ja sam u drustvu onih pusaca i to zescih???pussa svima gore je kad si pasovni pusac nego da sama pusis... nego trakni ti djevera na balkon ja sam isto pusila prije trudnoce al nismo nikad pusili u kuci vec il na terasi il u podrumu koji je opremit kao i boravak i nedam pusiti u kuci pogotovo ne sad moj savjet ti je da lijepo objasnis mu situaciju i jos ga upitaj jel se boji Boga malo ga na politiku hehehe jes draga kad bi on htjeo razumjet,...ja mislim da bi on rekao da vishe nece ni doci hehehe,sto se meen tice zaboli me,ali eto...ali moram imati mu.. da kazem to,i da prestanu sa pusenjem..;pussa