Anoniman
|
Evo i nase price... Mi smo odmah htjeli bebu...i svaku menstruaciju ja sam dooobro oplakala i bila u nekom strahu da mozda necu imati (luda zena, sta 's? ) Kada sam 6-u menstruaciju trebala dobiti, kasni mi...(a inace sve je bilo redovno do tada). Pod nogama sve mi je vrilo...nadala sam se..ali me bilo strah razocarenja, pa sam se ipak uspjela suzdrzati da ne radimo test prije 9-og dana kasnjenja. Sjecam se dobro, bio je 28.12.2005. Muzek kupio Lilly test(ko u nase Rubi, hahaha). Odemo u wc i odradimo to. Ostavimo potom test na ves masini...a mi odemo u dnevnu...tih nekolikosec. nikad mi dulje nisu prolazile...Hodamo po sobi, pa se pogledamo, pa sjednemo, pa otpuhnemo...a srce lupa 100/h. Kad smo ugledali dvije crtice..hej mi smo bukvalno vristali. Muz me je ko lud nosao po kuci Smiali i plakali u isto vrijeme. E onda smo uzli tel. i nazvali moje roditelje, njegovu mamu(koja je tad bila na putu), mog brata, zaovu... Drugi put bilo je sasvim drugacije. Samo dva puta se nismo cuvali i to svjesno se nismo pazili, ono u smislu, ma hajmo, pa sta dragi Bog da...i Bog dade. Radila sam test tek kad mi drugi put menst. nije dosla . Kupimo test navecer, po povratku iz setnje...Uradimo ga negdje oko 21h...i kao da ima malo druge crte..ali nije da se ono bas dobro vidi. Ja sam nekko bila puna straha i strepnje...Neopisivo. ujutro, sa svojom Farah idem do parka, pa svratim opet u apoteku da uzmem test..neki jeftini od 2.60KM Uspavam Farah, odem u wc i odradim to ovaj put sama. se iz aviona vide... Ja ocepim plakati...ko luda. Malo se smirim, ali kad pogledam svoju Farah kako lijepo pajki, pile mamino, ja opet ...sva u grcu i jecaju. Samo mi slike prolaze...da li cu ih moci obje isto voljeti, da li ce Farah sad "pojeftiniti", da li je moguce da ih isto volim, hocu li biti dobra mama..objema...istovremeno...?????Hiljadu pitanja, fleseva, nakon cega bi se grcala u suzama... U tome dolazi muz. Nista mu nisam morala da kazem...ZNAO je. samo me je zagrlio i rekao"Hej, ludice, pa imacemo jos jednu ...nasu krv...Farah ce imati svog brata ili sestru...kad mi umremo, oni ostaju jedno drugom...Hej...bices mama jos jednoj ". To me je smirilo.... Mislim, znala sam ja sve to...svega sam bila svjesna, ali to je jednostavno bilo jace od mene....Morala sam oplakati. Poslije, svaki dan bil sam sretnija..a tek ka je lupkanj pocelo...pa sad...Mogu samo reci, HVALA ALLAHU i da svaku zenu ovako obraduje.
|