|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako oblacite vase bebe poslije kupanja i...
24.8.2008 22:51:39   
Romali
Mi smo upravo okupali Omara, a nije baš bio sretan, spavalo mu se. Obukla sam mu samo body kratkih rukava, jer je ovdje još pravo vruće. I male čarapice ima, ali skinuće ih za par minuta user posted image . Čitavu noć se borim s njim da nosi čarapice. Pokrijem ga čaršafom, ali i njega stalno baca sa sebe . Čim malo opadne temperatura, oblačit ću mu nešto sa zatvorenim stopalima

_____________________________

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)




(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: kako oblacite vase bebe poslije kupanja i...
24.8.2008 23:19:11   
mamyca
Ja kupam Hamzu dvaput dnevno,sad kad su velike vrucine,po danu i navecer pred spavanje.Po danu mu obucem samo body kratkih rukava,a navecer i body i uporno se trudim i da obuce donji dio pidzame,al nece,pa nece.user posted image A carape nalazim iza kreveta,jer mi ih odmah skine i negdje baci.user posted image user posted image

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: kako oblacite vase bebe poslije kupanja i...
24.8.2008 23:22:13   
mamyca
I zaboravila sam reci user posted image kupam ga oko 10 sati.I ne iznosim ga vani onda.

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: kako oblacite vase bebe poslije kupanja i...
3.9.2008 13:37:21   
Gigana
Vedad još uvijek ne prestaje da ispoljava bijes poslije kupanja.  Pa on bi živio 24 sata u vodi da ikako može.  Konačno sam skontala fazon da ga smirim na 2 minute, taman koliko mi treba da ga obučem.  Naime, kad on počne plakati, ja kao počnem zvati macu i vičem: "Eh, evo mace, dodji maco brzo, dodji da vidiš kako me Vedo ne sluša..." i on se odmah smiri i osluškuje šta će se desiti.  Čim počne opet kenkati, ja opet počnem dozivati macu i cuke i ptičice i to ga malo smiri.  Izgledam blesavo sama sebi, ali šta ću, to je jedini način.
A što se tiče čarapica i kapica, ja sam mu to oblačila samo kad se tek rodio (možda prvih 1,5 mjeseci), a onda sam prestala iz prostog razloga jer nisam htjela da ga naviknem na kapu da ne bi kasnije fasovao upale čak i na malom vjetru, a u čarapama ni ja ne spavam, pa mogu misliti kako bi njemu bilo, još pogotovo na ovim vrućinama. 

Slažem se da ih treba zaštititi od hladnoće, ali kod nas je u stanu jako toplo, tako da mi ne pada na pamet da ga ja još dodatno utopljavam čarapama i kapicama. A i on se slobodnije osjeća bez toga.  No, svako ima pravo da radi šta hoće, ovo je samo moj stav.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: kako oblacite vase bebe poslije kupanja i...
7.9.2008 13:00:00   
adannn
ja svoju nejru kupam oko 22h i sada po ovoj vrućini samo joj obučem bodi kratkih rukava i donji dio pidžame koja je tanka.Bodi je zakon jer leđa mala i mali trbušić ne smiju biti otkriveniuser posted image

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *