Hanady RR
|
ja sam se našminkala jer se ta ko JA bolje osjećam...imama pravo iskorititi mogućnost da budem ono što JA jesam....i nema mi pravo niko zamjeriti što sam se tuširala odmah nakon isteka 2 sata poslije prirodnog poroda...ili odmah sutradan nakon carskog reza pazeći na ranu.I kosu oprala i našminkala se i sve kako sam ja smatrala da meni godi i da će mi popraviti raspoloženje koje je uveliko kvario bol koji sam i ja osjećala pa nisma kamen....i šili me nakon prirodnog i nakon carskog povraćala narkozu i haosssssss al to sam Ja i ko smatra da ne valja ne mora tako da radi. al sve u svemu ova tema je tolika fula da je smiješna... Šminka na porodu je valjda značilo da našminkana dođem u salu što mi je van pameti bilo... kao prvo nisma se šminkala, skinula sam lak sa noktiju i sav nakit i mobitel kući ostavila a iz prostog razloga što sam razmišljala da se desi nedo Bog neka komlikacija i da moram u operacionu salu sve bi to sa mene morale sestrice skidati i na tome vrijeme gubiti. na porod sam otišla čista, depilirana, uredna, istuširana, čiste kose, bez šminke, nakita ...a izašla onako kako sam ja smatrala da mogu i da je meni najbolje. kako su to radile druge i iz kojih razloga nije me ni bilo briga... sestrice su se zgražavale oko mog kreveta pričajući kako je neka tamo došla na porod nedepilirana i haman nije to baš dugo radila...fino sma im rekla da me kotarišu tih mahalanja al da se posvete meni i dojenju bebe jer ja hoću ''naučena'' da izađem iz bolnice... nisma niti jednu porodilju zapamtila u čemu je izašla iz bolnice i jeli se šminkala niti me to zanimalo od onih koje su oba puta ležale sa mnom al sam uredno zapamtila imena beba, jeli dječak ili djevojčica, jeli ditna ili krupna beba , dali su bliznaci itd....