Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 15.12.2010 8:14:05
10 mart 2009
spoky, dr.Mašić je danas dežurni (15.12.2010.). naredna njegova dežura je za 6 dana, znači u utorak 21.12.2010. Mislim, pošto nisi iz Sarajeva, da ti je tad najbolje da ga potražiš.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 20.12.2010 23:47:16
tukica
Buduci da me moj dr.ispalio, a moram ici na pregled, zna li iko ko je kad dezurni na Jezeru ove sedmice jer sam ja dosad isla samo kod Nikulina, a kako ga nema, kad vec moram, da privremeno uzmem kakvog drugog? Kad je najbolje otici gore na pregled jer sam ja gore prosli mjesec otisla kada je bila najveca guzva, nisam stigla dr.nista ni pitati....
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 28.12.2010 12:41:05
jenny_z
Dr. Puzic je bio dezurni u subotu i rekao mi je da je poslije dezure slobodan 2 dana pa onda radi ujutro, tako da sam ja jutros bila kod njega. Ako je sa dr. Nakasem ista stvar onda bi on trebao biti sutra ujutro gore... pa pokusaj
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 28.12.2010 19:45:25
drasan
Svaki dan je gore do 14 časova, a ja koliko znam poslije dežure je slobodan jedan dan, jer je mene porodio u ponedjeljak kada je bio dežurni, a u srijedu ujutro došao na otpust.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.1.2011 15:04:00
motorcycles
IZVORNA PORUKA: lilybeby
08.01.je subota a tad kolko ja znam kabinet ne radi,jedino dezura
Rekli su mi da dodjem na kontrolu za 15 dana,to pada u subotu.Znaci,da ja to slobodno pomjerim za ponedjeljak? Zna li neko ko je u ponedjeljak na kabinetu?Samo da me ne primi Beciragic
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.1.2011 15:08:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: motorcycles
Rekli su mi da dodjem na kontrolu za 15 dana,to pada u subotu.Znaci,da ja to slobodno pomjerim za ponedjeljak? Zna li neko ko je u ponedjeljak na kabinetu?Samo da me ne primi Beciragic
u kojem si mjesecu? ...ako si u 9 otidji na 2 sprat...tamo ces naci dezurnog dr. bolje ti je to nego da cekas u onoj cekaonici
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.1.2011 15:15:51
motorcycles
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: motorcycles
u kojem si mjesecu? ...ako si u 9 otidji na 2 sprat...tamo ces naci dezurnog dr. bolje ti je to nego da cekas u onoj cekaonici
U 7. sam mjesecu i imam uputnicu za kabinet,tako pise
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 5.1.2011 20:08:57
spoky
8.1. ti je Mašić dežurni i najbolje ti je da tada i odeš, jest te briga imaš uputnicu, a tom covjeku nije ništa problem, mislim da bi primio svakog u svaka doba. Nego zna li neko kako idu te njihove smijene, ja znam samo da su svakih 6 dana dežurni, a ne kontam plaho kad su u redovnim smjenama
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.