|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.2.2011 5:32:14   
Ella_H
Poz svima kako ste mi?
Ticer moj ti je savjet ko iskusnije mame
koja ima dva terminatora hehe da malecka hoda
u tim carapicama sa kocnicama ja ih stalno kupujem
A je prohodao dosta rano ali to je vise iz znatizelje znam
imao je starijeg bracu pa sve nesto na brzinu.
Moj H. je prohodao s 13 mjeseci i sjecam se duuuuuugo dugooo
je sve tako uz namjestaj i sve neki strah, ja sam sve s njim polako
cesto puta je bio bos isto i sve na neku salu i prohodao je kad mu je
bilo cef ko i sva djeca.
Pusa za sve i malu Minjicu nadam se da ce nam brzo ozdraviti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4726
11.2.2011 9:00:08   
Anoniman
jutro user posted image nisam vodila Nikolu u vrtic,spavali smo do 8 ipo,doruckovali i kasnije cemo kod mog tate,on ima dvoriste ispred kuce pa se djecak tamo najbolje igra... 

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 4727
11.2.2011 9:07:54   
Meri29
Da puno pozdravimo generacijuuser posted image user posted image
Duuugo se nismo javljali, obaveze pritisle, ali barem procitamo sta se djecici desava, za pisanje nismo imali vremena.
Evo i curica da se javi
ad cdad eidjleagečl

Ne moze mama sama pisati, nema sanse user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4728
11.2.2011 9:13:59   
Anoniman
meri  ,ljubi ljepoticu ja idem presvlaciti djecaka,pa on cim pojede kaki, nekad i tri puta na danuser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 4729
11.2.2011 9:14:44   
rose 87
jutrouser posted image
hvala svima na cestitkama user posted image
Minjice nadam se da ces brzooo kuci,da nam se javite ovdje sa nestaslucima,ljubimo te
mala a pa jeli bas kod tebe markicauser posted image user posted image ,pa neka je kod nase sugradjanke sad salji neku virtuelnu cokoladuuser posted image user posted image
mi smo jutros ustali prije sedam,mislim da cim vidi svjetlost da se budi i nece da spava,ali ja sam zadovoljna jer i dalje spavamo bez budjenjauser posted image ,jutros smo i mlijeko popili user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je tako drago a u mlijeko sam mu ispasirala krusku,jedan keks i malo meda,primjetila sam da hoce mlijeko s vocem pa jos bolje
saljemo vam puse idemo prati guzu user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4730
11.2.2011 9:16:04   
rose 87
meri neda ljepotica pisati ljubi jeuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4731
11.2.2011 9:19:33   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Meri29

ad cdad eidjleagečl

sjhrfuwezhkb sldkwquriuioasd
i tebi ljepotice
user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.2.2011 9:20:00 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 4732
11.2.2011 9:29:13   
Lady26
Ja sam jutros super happy user posted image , konacno sam dobila jutros pusuuuuuu u obrazzzzzz  tralalala, jao jesam luda....ali bas mi je falilo user posted image ...
Lana je po cijeli dan u papama, a vidim vi predlazete carape, ma ne znam, voljela bih joj malo nogicu osloboditi ali kod mene je pod hladan, ne bih smjela rizikovati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4733
11.2.2011 9:38:41   
Anoniman
jutroooo
mi smo citavuuuuuuuuu nocccccc prespavaliuser posted image user posted image user posted image sinoc ga nisam stavljala u krevetac bila sam umorna znala sam da ce za  2. sata da se budi reko da neriskiram ja umorna da me neprekida neka ga veceras pored mene i, tako frajer se nije ni komesno niti jednom do 6  jutros jeo i do pola 9. spavali noc je bilauser posted image
Mya, nadam se da ces nam se ovdje brzo javiti ljubimo nasu drugaricu,.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4734
11.2.2011 9:40:09   
Anoniman
Ja sam jutros super happy user posted image , konacno sam dobila jutros pusuuuuuu u obrazzzzzz tralalala, jao jesam luda....ali bas mi je falilo user posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anel mene vec odavno slini, ljubi al u ustauser posted image pa ja moram usta zatvoriti dobro da nebi mu sta prinjela da se nenahladi jer sam ja prehladjena u obraz on nevjerujeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4735
11.2.2011 9:48:05   
Meri29
Anelko dobrica prava user posted image Majda sada pocela da zeza po noci user posted image
Mi se isto dugo ljubimo u obraz, kada vidi mamu i tatu da se ljube onda i ona ljubi u ustauser posted image , ali opet nam je najdraze da se ljubimo sa noskama, to stalno radi

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4736
11.2.2011 9:53:56   
Anoniman
da mery, anel ko fol opametniouser posted image user posted image dokle ce trajat vidicemo.
ovo djete samo mi prosipa voduuser posted image place oce da mu u posudicu naspem vode dam kasikicu i on prosipa ili ko fol,igra se pije vodu na kasiku a ono sve prospe...
Navuko se na to, pa stalno radi...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 4737
11.2.2011 13:19:19   
marinčii
pozzuser posted image
Mi smo i danas uživali u šetnji,ako opet dođe zima ja neznam kako ćemo se naviknuti,jer čim je u kući bude nervozan i nikako mu ugoditi ...
felix i nama je to zanimacija nekad ga i po 5 puta prsvlačim sav se smokri
marijanna i mi često kakimo po 3 ,4 puta zato se mislim i ne deblja ima brz metabolizam
meri ljubi curicu i malo nam se češćće javnite
lady bravo za pusuuser posted image user posted image Matej meni trči da me ljubi čim ja kažem a vidi Matej me ne voli plakat ću,a on se odma zaleti grli i ljubi meuser posted image
mya mislimo na vas ,nadam se da ste već kućiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4738
11.2.2011 13:21:35   
Anoniman
mi dosli , zapravo ja anel bio sa mm. u autu dok sam nal. podigla i otisla do ped. da ocita.
Zeljezo je o.k 17,1 (valjda od pekmezauser posted image , dajem mu svako jutro znaci o.k)
ali,user posted image nam nevaljaju leukociti poviseni....Kaze posto je skoro pio antib necu dat nista al nije kao strasno toliko al ipak su poviseni,.....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4739
11.2.2011 13:24:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Ja sam jutros super happy user posted image , konacno sam dobila jutros pusuuuuuu u obrazzzzzz tralalala, jao jesam luda....ali bas mi je falilo user posted image ...
anel mene vec odavno slini, ljubi al u usta pa ja moram usta zatvoriti dobro da nebi mu sta prinjela da se nenahladi jer sam ja prehladjena u obraz on nevjeruje

Ma ljubi ona mene odavno, nego ima 4-5 dana (zalila sam vam se ) samo mi kaze : ne i okrene glavu...bila sam bas tuzna...
Juce me na zahtjev vise puta poljubila ali je jutros sama, kad sam krenula na posao...zato sam happy, slatki cmok nakon duuuuuge pauze (mada ona samo prisloni usne obrazu ali meni je to najjaci cmok)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4740
11.2.2011 13:24:45   
marinčii
ajde super za željezo,i mi moramo provjerit odvest ću ga jedan dan privatno valjda je manja gužva i manje bolesne dječice..
pa koliko su povišeniuser posted image ne kontam ja sam mislila da je to znak upale ili ne mora biti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4741
11.2.2011 13:26:01   
Anoniman
pa koliko su povišeniuser posted image
13...a pise da je do 10 o.k 

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4742
11.2.2011 13:27:43   
Lady26
Felix nije strasno...ne sekiraj se, upala postoji ali nije strasno...nama su bili i po 35, kad je imala upalu mokracnih kanala....
Ljubi ga puno

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4743
11.2.2011 13:34:59   
marinčii

pa nisu puno nije to staršno,a kakav mu je crp?jesu to radili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4744
11.2.2011 13:37:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

sta je touser posted image user posted image user posted image
pa da rekla je nije strasno al cim bi se prehladio digli bi se leuk.user posted image (tako kaze),....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4745
11.2.2011 13:38:59   
marinčii

IZVORNA PORUKA: marinčii

sta je touser posted image user posted image user posted image
pa da rekla je nije strasno al cim bi se prehladio digli bi se leuk.user posted image (tako kaze),....

crp ist ako je povišen pokazuje na upalu,evo sad sam malo guglalauser posted image i nađoh da su nkod djece noramlne vrijednosti leukocita od 5-13 tako da ne trebaš brigati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4746
11.2.2011 13:45:59   
Anoniman
mi se vratili iz setnje,sve dosad bili vani,zaspao odmah i to bez cuce kako se izmoriouser posted image inace spavanje bez cuce ne dolazi u obzir.. danas cemo rucati zeljanicu,nadam se da ce jesti,inace preferira corbice al hajd malo za promjenu..  felix ne trebas brinuti,mrvicu poviseni ne znaci nista,super za željjezouser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4747
11.2.2011 14:02:20   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz svima kako ste mi?
bilo cef ko i sva djeca.

a nama rekli da je najbolje da stalno nosa duboke cipelice radi zgloba, da ne iskrene noguuser posted image kod nas laminat pa klizavo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4748
11.2.2011 14:03:36   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam jutros super happy user posted image , konacno sam dobila jutros pusuuuuuu u obrazzzzzz  tralalala, jao jesam luda....ali bas mi je falilo user posted image ...
Lana je po cijeli dan u papama, a vidim vi predlazete carape, ma ne znam, voljela bih joj malo nogicu osloboditi ali kod mene je pod hladan, ne bih smjela rizikovati...

ma bjezi, tamo, ljubomorna sam!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4749
11.2.2011 14:17:12   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz svima kako ste mi?
bilo cef ko i sva djeca.

a nama rekli da je najbolje da stalno nosa duboke cipelice radi zgloba, da ne iskrene noguuser posted image kod nas laminat pa klizavo

ženo kakvo iskretanje noge..moj rafi je u čarapama sa gumama dole (onim malim šapicama) od svog 8. mjeseca, od kako se prvi put digao na noge...i prohodao je sa 10,5 mjeseci i sve je bio samo u tome..probala sam i ja cipele i pape, ali sam vidjela da mi je dijete sputano i da je puno stabilniji kada je bos(mislim u tim čarapama)....nekoliko puta sam pomislila da će nogu slomiti ne daj mi boze u tim krutim cipelama po kući..ko u pancericama...moj ti savjet da je pustis bosu(u čarapama termo sa gumama dole) i sve ce to biti ok....rafi sada već pravi špagu user posted image (šalim se naravno)user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 11.2.2011 14:19:04 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *