iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: marijanna ja sam isla privatno kod doktora Bjelanovica,bio mi je i vise nego divan.samo sam zadnji tjedan pred termin isla na preglede u bolnicu,na ctg ,a kad sam prenijela onda su mi svako drugi dan pregledavali plodnu vodu.. Yoko mislim da bi ti trebala mjeriti tlak ,to je nesto osnovno,pitaj ju slijedeci put na pegledu.. isto ovako samo sam isla kod dr Knezevica..a na dezuri mi tu noc bio dr. Misic, kako te ko zapane na dezuri, ko te pita ko te je vodio, ja nisam vodila nista paralelno iako je moj dr. gore u bolnici, isla s am mu pruvatno i izmejrio mi je tlak tek pred kraj trudnoce kad sam mu rekla da sam pocela oticati a izvagao me nije nikad ..ma super su oni svi ( svejedno cekaju kovertu nakon svega)..inace dr je tu za nedaj Boze necega..a babica ti je ona koja ti je bitna...moju kolegicu vodio dr. Beus koji ne radi gore i dosla normalno i rodila , jos joj se iskompliciralo visok tlak- hitni carski isl. i svejedno je sve zavrsilo ona ok. s bebijom u narucju... ti ponesi sve svoje papire , na vrijeme pripremi svbe one uputnice i nalaze... koje nek ti ona uredno vodi..a svejedno c es roditi ne sekiraj se, kako dođu one iz okolnih sela i gradova koje nisu ovdje vodile trudnocu niti viđale nase doktore..pa sve rode..alko trebas jos sta slobodno pitaj