Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dobra vam noc zene i sretan vam praznik ja bahnem na ovu temu svakog mjeseca uglavnom sve je ok,Esma dobra mashallah evo je pjeva po kuci i sminka se,iskoristi priliku kad joj je sestra odsutna pa joj malo kozmetiku(ono malo) i nakit sredi Lady drago mi je za Lanu da je bolje,dusa draga sa velikim prelijepim okama,ljubimo je felix,Hannice, ma neka vas sa rajom,ko bi nama pravio drustvo da ste vi izasle
Da je bar vruce,grijanje slabo,morala sam grijalicu ukljucit. Ma joj,odvikla sačm se ja od tih izlazaka,sad se ne znam ni ponasat kad izadjem,sve mi nesto cudno,ne znam ni sta da obucem,nisam u toku,ne znam sta se nosi. Trebala bih poceti pratiti fesn tivi.
zaha ljubi nasu sminkericu hannice da bas si upravu sto se tice ponasanja ,nosenja mislim da bi blenula u svejet ko biba hahahhahah .... I komentarisala vidio ovo vidi ono haha Jedino bi bila mirna za izac kad bi mm cuvao anela posto je to nemoguca misija nista bolje da nemastam bezz a sto zaha kaze i zima je vani nista do ljeta nema Najzalije mi kad se sjetim prosle god dolazio Dino Merlin anel bio beba mala mm nije bio kuci na poslu , a meni koncert pred nosom samo ogradu preskociti al dzaba mi da mi je ped vratima kucnim kad nemrem
Eh,draga moja koliko samj koncerta propustila,od Bijelog dugmeta,Zeljka Samardjica,Zeljka Joksimovica pa do Olivera Dragojevica. E rekla sam sebi,ako slucajno dodje Balasevic,ma idem na koncert pa makar i Hanu morala vodit sa sobom.
Eh,draga moja koliko samj koncerta propustila,od Bijelog dugmeta,Zeljka Samardjica,Zeljka Joksimovica pa do Olivera Dragojevica. E rekla sam sebi,ako slucajno dodje Balasevic,ma idem na koncert pa makar i Hanu morala vodit sa sobom.
mi planiramo Andreja voditi na manu chao ...ako bude u zetri
cuj njih o izlascima i koncertima,pa meni je izlazak kad po namirnice odem ja zena u godinama bel su za mene kafane i koncerti
kakvi stara nema toga , nisam ni ja mlada bolan bolan cim imam djete hehehhe. ma kakav je to izlazak i u kupovinu kad nemam mira od A. helem dok sam uzivala uzivala sam sad samo kad idem sve brzinski i to sebi pisem jer pola stvari zaboravim kad idem sta uzeti .
dobarvece vidim ovdje poneko se nadje svi negdje izasli.a meni muz na putu a ja sama sa svojim indijancima a i ne treba mi niko nesto sam bas nako.moje mladje dijete spava, a stariji hairlija evo ga ovdje sa mnom nekada je i on isao rano da spava, a sada se pokvario pa onda ujutro kad brat porani on skilji ko mali mis ne moze sebi doci .
ja mi 8.marta auuu, a o izlascima ne mogu ni misliti.zadnje 2 i po godine ne znam sta je to, ne bi se znala ni ponasati vise kad bih navece izasla.ja nesto najvise volim otici opusteno na kaficu preko dana iako to sa ovom dvojicom je to sve samo ne opusteno u posljednje vrijeme. prije ih posadis u kolica das nesto da se igraju i oni slusaju a sada nema gdje ih nema. a bas sam pozelila da odem u kino onako opusteno,ali izgleda da cu u kino kad mi djeca budu dovoljno velika da idu sa mnom.
ma ostavim ja Esmu kod ovih starijih kad izadjemo,doduse rijetko ali eto i ponekad imam je gdje ostaviti ili kad u grad trebam,a u kupovinu obavezno idemo svi,Esma uziva u sarenilu i bude dobra pravo
lana je svasta dobila za 8.mart. prvo od mame minjak suknjicu za ljeto, pa od momka cvijet gerber, pa od tate biciklo slicno onom sto je nekidan ganjala po importanu a mama je dobila cvijeca od ucenika u skoli, od tate pare da sama kupi sebi poklon i isla navecer u kino sa svojom mamom, laninom majkom. gledale super komediju, bas smo se ismijale, odavno nisam tako uz neki film
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
Jutroooo macak Felix I mi smo hB dobro, nema ture drugi dan ...spavale smo cijelu noc, jutros do 7,30...jest se 2-3 puta malo zaplakala u snu, kao da je zubic zaboli ili sta vec, pomilkim je i nastavimo... Opet je ona moja vesela djevojcica, malo nervozna ali dobro...mora malo, jedna 3 se malo bijeli, ne znam je li probila, ne da mi vidjeti, a ako stavim prst ugrize me
pozzz zenice ja evo na poslu nenaspavana, bila sinoc u kafani do sitnih sati prosli 8.mart nisam nigdje, ali zato ovaj cim su me zovnuli put pod noge
nego nama se guza crveni strasnoooooo opet zubici zabijelile trojke, ona ne da oprati guzu jer je boli kupila sam onu galasovu kremu za ojede, danas ide pranje hipermanganom valjda ce brzo proci, bude mi je bas bas zao
pozdravcic
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
zene pomagajte Jutros kad sam anela presvlacila vidim po prednjem djelu stomak vrat sve crvene tackice po njemu sta mislite sta je znaci samo s prijeda to ima crvene tackice male da nije alergija al na sto