Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Felix, meni negdje u glavi stoji, da osip po stomaku je alergijski...mozda i na lijekoveuser posted image ...kakvo je sad stanj
neznam sta da ti kazem isto pa hajd ne siri se ,koliko vidim po isitim je mjestima uslikala sam pokazat cu posle ,nemogu sad mm spava a u njegovoj sobi mi onaj vrag za prebacivanje slika Skoro zaspo,bas sam gledala crvene tackice pa hajd .... Pitam se ako je alergijsko koliko to traje i kad se povuku te tackice?? bAS se malo brinem nije nam se nikad dosad desilo. Samo se nadam da se nece siriti vise po tjelu. strah me.
i lanica se prehladila, od jutros noci curi samo molim boga da ne ode opet na upalu grla i temperaturu da ne dobije, vec 2 puta je ovako pocelo i zavrsilo sa upalom grla i antibioticma, jedom oko 1. rodjendana i drugi put 2 mjeseca kasnije, evo sad proslo tacno jos 2 mjeseca, nece valjda svaki 2. mjesec uzimati antibiotike
lady, ja sam smrsala 19 kg od poroda, ali najvise je otislo kako sam pocela raditi.....sad kile stoje vise ne mrdaju i sad moram na aerobik da skinem jos ovih 10 viska sto imam, drugacije ne ide pa ne ide..... kakve su to kapsule? da i ja ubrzam svoje
Nisam ja, svega mozda 10 ali nisam nesto ni radila po tom pitanju... Istina da mi kazu na poslu da sam smrsala otkako radim, ali ja ne primjetim... U DM-u kupila jabucni ocat, za pocetak ali planiram kupiti nesto jace...krecem na fitnes gdje cu imati i trenera i nadam se uspjehu Kako je Noni?
Jesu li i njoj zubici? Hoce to i kad krenu zubi, nama je sad taj slucaj, doduse samo je stradalo grlo i temepratura, nos nista hB, nit kaslje nit kise...
jedinica joj raste trenutno, vec je do pola izbila, doduse posljiednii put kad je bila upala grla nikao joj je 1.zub al smo tada obje pokupile bile virus tako da to nisam vezala sa rastom zubica
Nisam ja, svega mozda 10 ali nisam nesto ni radila po tom pitanju... Istina da mi kazu na poslu da sam smrsala otkako radim, ali ja ne primjetim... U DM-u kupila jabucni ocat, za pocetak ali planiram kupiti nesto jace...krecem na fitnes gdje cu imati i trenera i nadam se uspjehu Kako je Noni?
Hocu i ja trenera, licnog
Jesu li kapsule jabucnog octa ili ???
Nonce je dobar, otisao je malo u zenicu kako je ozdravio, jer smo se mi iscrpili, a nensi i deda ga pozeljeli, kazu da ne pita za nas nikako, da ih slusa, spava, jede, kaki, piski....
Lana?
mi imamo obicnu chicco ona ima fini tanki silikonski nastavak uski pa je lakse ubaciti u nosic i ocistiti, nukova mi ne valja nista siroka za moj nos a za djeciji nema sanse
a imamo i nasefrida iz amerike, to mi je neko preporucio i super je isto za nosice ali ova bicna sa aquamarisom ti je dobra komb.
O pa super, znaci Nonci veliki, bez mame i tate... Da, da kapsule jabucni ocat, 1 kapsula na dan a meni to nesto malo ... Lana je bila super, vikend je bio buran sa turom i upalom grla, prizdravlja hB, pije antibiotik i puno je bolja... Zafrkant, nije ni sjena one fine curice , nema mira, tersa, baca stvari, brblja, prica svasta....a mazi se kad je naruzim
Cisti joj nosic da se to ne spusti to na grlo ili pluca da ne kaslje... Aqua maris sprej je zakon...i ako imas baby vac odlicna kombinacija...
nemam baby vac, ona se uzasno boji usisivaca, pa bih ga radije zaobisla, ne znam kakve su ove obicne pumpice, jesu li efikasne, da kupim?
mi imamo obicnu chicco ona ima fini tanki silikonski nastavak uski pa je lakse ubaciti u nosic i ocistiti, nukova mi ne valja nista siroka za moj nos a za djeciji nema sanse
a imamo i nasefrida iz amerike, to mi je neko preporucio i super je isto za nosice ali ova bicna sa aquamarisom ti je dobra komb.
I ja sam cula sve najbolje o ovoj chicco pumpici...NUK 0 bodova....
ma najgore je sto nece nista da jede jutros je pojela puru i danas 1 kivi i malo izblendanog mjesanog voca (3-4 kasikice) i to je to, supu i povrce nece ni da okusi
nemoj je forsirati, mozda joj je grlo crveno pa ne moze da guta, samo neka pije to vise.ako hoce pomijesaj joj supicu sa malo soka i daj joj (znaci vode od supe), moji su jedino tako htjeli kad su bili bolesni
ma najgore je sto nece nista da jede jutros je pojela puru i danas 1 kivi i malo izblendanog mjesanog voca (3-4 kasikice) i to je to, supu i povrce nece ni da okusi
nemoj je forsirati, mozda joj je grlo crveno pa ne moze da guta, samo neka pije to vise.ako hoce pomijesaj joj supicu sa malo soka i daj joj (znaci vode od supe), moji su jedino tako htjeli kad su bili bolesni
ma kakav sok, nece ona sok ni kad je najzdravija lana pije samo vodu inace a sada ne pije ni vodu, supu je odmah pljuvala i vristala, pa sam joj udrobila hljeba, pa nije ni to htjela, gledala sam grlo i koliko sam mogla vidjeti ne izgleda mi posebno crveno
mozda je grlo upaljeno bas mi je zao, kod nas je sto lady kaze svaki novi zub je propratio,upalu grla i curnje nosa kao i kihanje ...
ma muka mi kad pomislim, nadam se da nije, jer ce inace piti antibiotike 3. put u ovih nepunih 5 mjeseci
ma muka mi kad pomislim, nadam se da nije, jer ce inace piti antibiotike 3. put u ovih nepunih 5 mjeseci
Stas zao mi je....nebrini ako moradne ha boze moj Nije se niko vise napio antibiotika ko moj anel ... Al kad se mora nepitate niko kad je pila /pio !! A. se poceo ceskat ispod vrata dje ima osip