|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  265 266 [267] 268 269   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.3.2011 14:53:53   
Anoniman
Felix, meni negdje u glavi stoji, da osip po stomaku je alergijski...mozda i na lijekoveuser posted image ...kakvo je sad stanj

neznam sta da ti kazemuser posted image isto pa hajd ne siri se ,koliko vidim po isitim je mjestima uslikala sam pokazat cu posle ,nemogu sad mm spava a u njegovoj sobi mi onaj vrag za prebacivanje slikauser posted image
Skoro zaspo,bas sam gledala crvene tackice pa hajd ....
Pitam se ako je alergijsko koliko to traje i kad se povuku te tackice??
bAS se malo brinem nije nam se nikad dosad desilo. Samo se nadam da se nece siriti vise po tjelu.user posted image strah me.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6651
9.3.2011 14:54:41   
Anoniman
dobri den,

sta mi radite? kako muzevi, djeca, komsije?

ja cistim kucuuser posted image grande spremanjeuser posted image ...pred rodjendanskouser posted image ...aj hejt it...veri mac...odoh dalje

imate user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6652
9.3.2011 16:10:21   
teacher75
i lanica se prehladila, od jutros noci curiuser posted image samo molim boga da ne ode opet na upalu grla i temperaturu da ne dobije, vec 2 puta je ovako pocelo i zavrsilo sa upalom grla i antibioticma, jedom oko 1. rodjendana i drugi put 2 mjeseca kasnije, evo sad proslo tacno jos 2 mjeseca, nece valjda svaki 2. mjesec uzimati antibiotikeuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6653
9.3.2011 16:12:39   
Lady26
Jesu li i njoj zubici? Hoce to i kad krenu zubi, nama je sad taj slucaj, doduse samo je stradalo grlo i temepratura, nos nista hB, nit kaslje nit kise...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6654
9.3.2011 16:13:53   
Lady26
Cisti joj nosic da se to ne spusti to na grlo ili pluca da ne kaslje...
Aqua maris sprej je zakon...i ako imas baby vac odlicna kombinacija...

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.3.2011 16:14:03 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6655
9.3.2011 16:14:12   
anidla
dobar dan user posted image

dadada, fino vrijeme a ti cistis user posted image i ja bi da sam na tvom mjestu hejt it user posted image

lady, ja sam smrsala 19 kg od poroda, ali najvise je otislo kako sam pocela raditi.....sad kile stoje vise ne mrdaju i sad moram na aerobik da skinem jos ovih 10 viska sto imam, drugacije ne ide pa ne ide.....
kakve su to kapsule? da i ja ubrzam svoje

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6656
9.3.2011 16:16:43   
Lady26
Nisam ja, svega mozda 10 ali nisam nesto ni radila po tom pitanju...
Istina da mi kazu na poslu da sam smrsala otkako radim, ali ja ne primjetim...
U DM-u kupila jabucni ocat, za pocetak ali planiram kupiti nesto jace...krecem na fitnes gdje cu imati i trenera i nadam se uspjehu user posted image user posted image user posted image
Kako je Noni?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 6657
9.3.2011 16:16:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jesu li i njoj zubici? Hoce to i kad krenu zubi, nama je sad taj slucaj, doduse samo je stradalo grlo i temepratura, nos nista hB, nit kaslje nit kise...

jedinica joj raste trenutno, vec je do pola izbila, doduse posljiednii put kad je bila upala grla nikao joj je 1.zub al smo tada obje pokupile bile virus tako da to nisam vezala sa rastom zubica

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6658
9.3.2011 16:17:40   
Lady26
Ma sve je to povezano manje-vise... Pogledaj, mozda ce joj jos koji, taj sto je izasao ne pika se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6659
9.3.2011 16:17:54   
teacher75

nemam baby vac, ona se uzasno boji usisivaca, pa bih ga radije zaobisla, ne znam kakve su ove obicne pumpice, jesu li efikasne, da kupim?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6660
9.3.2011 16:19:11   
teacher75

Ma sve je to povezano manje-vise... Pogledaj, mozda ce joj jos koji, taj sto je izasao ne pika se user posted image

nema vise nista, gledala sam, izasle su joj obje gornje jedinice i dvojke, dole se jos nista ne nazire a ni gore vise nista ne vidim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6661
9.3.2011 16:19:54   
anidla

Nisam ja, svega mozda 10 ali nisam nesto ni radila po tom pitanju...
Istina da mi kazu na poslu da sam smrsala otkako radim, ali ja ne primjetim...
U DM-u kupila jabucni ocat, za pocetak ali planiram kupiti nesto jace...krecem na fitnes gdje cu imati i trenera i nadam se uspjehu user posted image user posted image user posted image
Kako je Noni?

Hocu i ja trenera, licnog user posted image

Jesu li kapsule jabucnog octa ili ???

Nonce je dobar, otisao je malo u zenicu kako je ozdravio, jer smo se mi iscrpili, a nensi i deda ga pozeljeli, kazu da ne pita za nas nikako, da ih slusa, spava, jede, kaki, piski....user posted image

Lana? user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6662
9.3.2011 16:23:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

nemam baby vac, ona se uzasno boji usisivaca, pa bih ga radije zaobisla, ne znam kakve su ove obicne pumpice, jesu li efikasne, da kupim?

mi imamo obicnu  chicco ona ima fini tanki silikonski nastavak uski pa je lakse ubaciti u nosic i ocistiti, nukova mi ne valja nista siroka za moj nos a za djeciji nema sanse

a imamo i nasefrida iz amerike, to mi je neko preporucio i super je isto za nosice ali ova bicna sa aquamarisom ti je dobra komb.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 6663
9.3.2011 16:27:49   
Lady26
O pa super, znaci Nonci veliki, bez mame i tate...user posted image
Da, da kapsule jabucni ocat, 1 kapsula na dan a meni to nesto malo user posted image user posted image ...
Lana je bila super, vikend je bio buran sa turom i upalom grla, prizdravlja hB, pije antibiotik i puno je bolja...
Zafrkant, nije ni sjena one fine curice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nema mira, tersa, baca stvari, brblja, prica svasta....a mazi se kad je naruzim user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.3.2011 16:28:50 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6664
9.3.2011 16:28:30   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mi imamo obicnu  chicco ona ima fini tanki silikonski nastavak uski pa je lakse ubaciti u nosic i ocistiti, nukova mi ne valja nista siroka za moj nos a za djeciji nema sanse

a imamo i nasefrida iz amerike, to mi je neko preporucio i super je isto za nosice ali ova bicna sa aquamarisom ti je dobra komb.

I ja sam cula sve najbolje o ovoj chicco pumpici...NUK 0 bodova....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6665
9.3.2011 16:34:09   
dafri
pozdravčić,
sretan 8. mart sa malim zakašnjenjem,
ja sinoć izlazila u grad i kontala hajh do 24 ostati  al hoćeš vraga, zato sam  čitav dan na poslu user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6666
9.3.2011 16:35:48   
Lady26
Ih dafri...ne moze i jare i pare user posted image user posted image user posted image user posted image ....jesi li se provela fino? Ako jesi neka, vrijedi malo trpit dan poslije....
Hvala i tebi sve najljepse! user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 6667
9.3.2011 16:45:10   
dafri
bilo je ok,hajd nek se samo ide iako je muzika u navratima bila za plakati  ali ja se osvednimuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6668
9.3.2011 16:46:19   
teacher75
ma najgore je sto nece nista da jedeuser posted image jutros je pojela puru i danas 1 kivi i malo izblendanog mjesanog voca (3-4 kasikice) i to je to, supu i povrce nece ni da okusiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6669
9.3.2011 16:48:41   
Malenaoduvijek

ma najgore je sto nece nista da jedeuser posted image jutros je pojela puru i danas 1 kivi i malo izblendanog mjesanog voca (3-4 kasikice) i to je to, supu i povrce nece ni da okusiuser posted image

nemoj je forsirati, mozda joj je grlo crveno pa ne  moze da guta, samo neka pije to vise.ako hoce pomijesaj joj supicu sa malo soka i daj joj (znaci vode od supe), moji su jedino tako htjeli kad su bili bolesni

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 6670
9.3.2011 16:51:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

nemoj je forsirati, mozda joj je grlo crveno pa ne  moze da guta, samo neka pije to vise.ako hoce pomijesaj joj supicu sa malo soka i daj joj (znaci vode od supe), moji su jedino tako htjeli kad su bili bolesni

ma kakav sok, nece ona sok ni kad je najzdravijauser posted image lana pije samo vodu inace a sada ne pije ni vodu, supu je odmah pljuvala i vristala, pa sam joj udrobila hljeba, pa nije ni to htjela, gledala sam grlo i koliko sam mogla vidjeti ne izgleda mi posebno crveno

Neposredna veza do poruke: 6671
9.3.2011 18:26:03   
Anoniman

mozda je grlo upaljenouser posted image bas mi je zao, kod nas je sto lady kaze svaki novi zub je propratio,upalu grla i curnje nosa kao i kihanje user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 6672
9.3.2011 18:29:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

mozda je grlo upaljenouser posted image bas mi je zao, kod nas je sto lady kaze svaki novi zub je propratio,upalu grla i curnje nosa kao i kihanje user posted image ...

ma muka mi kad pomislim, nadam se da nije, jer ce inace piti antibiotike 3. put u ovih nepunih 5 mjeseciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6673
9.3.2011 18:32:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

ma muka mi kad pomislim, nadam se da nije, jer ce inace piti antibiotike 3. put u ovih nepunih 5 mjeseciuser posted image
Stas zao mi je....nebrini ako moradne ha boze moj
Nije se niko vise napio antibiotika ko moj aneluser posted image ...
Al kad se mora nepitate niko kad je pila /pio !!
A. se poceo ceskat ispod vrata dje ima osipuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6674
9.3.2011 18:34:02   
teacher75
joj sad procitah da se osuo, mozda je alergija na ljekove, sacekaj do sutra pa ako potraje otidji dr da vide sta je...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  265 266 [267] 268 269   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  265 266 [267] 268 269   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *