|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 10:06:31   
Lady26
Amani user posted image user posted image user posted image , ljubi spavalicu, blago tebi user posted image user posted image

A sta radis? Nisam u toku ocigledno...
Lana dobro hB, jos malo nervozna ali nista strasno....
Jutros nisam dobila ni mahanje a kamoli sta drugo, bio je neki crtani interesantan na tv-u user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6701
10.3.2011 10:11:38   
Anoniman
ja pobrkah teme, kod mene ovaj rr pobudalio user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 10.3.2011 10:13:57 >

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 6702
10.3.2011 10:16:32   
Anoniman
Tekja, bravo za spavanje citavu nocuser posted image user posted image user posted image i mi spavamo citavuu nocuser posted image
Jede A. hb al da je samo manje "ziv " bio bi i deblji al etouser posted image user posted image user posted image velika je izjelica al se nesto Bog zna ne vidi na njemu ...
Nije ni cudo kad je sinoc uzeo onog svog gumenog konju pa najmanje je 10 puta snjim otrco tj.otcupko po sobamauser posted image znaci kako jede tako i topi kiliceuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 6703
10.3.2011 10:17:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ja pobrkah teme, kod mene ovaj rr pobudalio user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6704
10.3.2011 11:16:17   
Anoniman
 Dobro jutro zene u mene,

Andrej je spavao k'o beba...tj. budio se mali milion putauser posted image   mislim da je trezio flasicu oko 2...a ja mu je vala nisam napravila...kontam, necemo se vratiti na staro...nema teorije...pa je navio kenkanje svakih 15 min....ako znate na sta mislim...on spava a kmeciuser posted image a mi sizimouser posted image

tekja...da te utjesim...A. je stariji, pa opet ne prica ni pola od svojih vrsnjaka..mislim, prica na svom...tecnom mandarinskom...i to sit se ispricauser posted image ali ne bi ovaj progovorio na nasem...nema teorije...a sve razumije...cak se navije i na tel...recimo s svojim didom...i prica mu, prica...a sta mu prica...to samo ptice znajuuser posted image

ja opet citav dan kucu moram cistiti...a plaho mi se ne da

kisi...kisi...za sve

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6705
10.3.2011 11:24:55   
Anoniman
dadada bome si ti vrijedna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6706
10.3.2011 11:53:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

jesam...1 godisnjeuser posted image user posted image ...kad se mora...ma jucer sam citav dan izgubila samo na polici s knjigama...posto sam svaku brisala...a velik stan, pa i puno posla...sve ima svoje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6707
10.3.2011 11:58:40   
Lady26
Prednosti malog stana, sve gotovo za 2-3h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6708
10.3.2011 12:02:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

jesam...1 godisnjeuser posted image user posted image ...kad se mora...ma jucer sam citav dan izgubila samo na polici s knjigama...posto sam svaku brisala...a velik stan, pa i puno posla...sve ima svoje

vjerujem ti
nije ni kod mene malan stan. voljela bi da je manji brze bi se poradilo nego ovako ostanem samo u dnevnoj i kuhnji po 2 sata i vise tako da nemogu sve za jedan dan rijesiti nema sanse.
Ajd , bit ce ti posle sve lijepo mirisljavo i cisto. Taman moze ti to biti do ljeta kad sredisuser posted image
Ja nista plaho se nezarovinjavam, jer cemo abd na proljece sve kreciti sobe pa necu vala da se silim i radim.
Kad ce se sve raditi , za koji mjesec obrisem povrsinskiuser posted image i hajd cao.!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6709
10.3.2011 12:13:01   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

Dobro jutro zene u mene,

Andrej je spavao k''o beba...tj. budio se mali milion putauser posted image   mislim da je trezio flasicu oko 2...a ja mu je vala nisam napravila...kontam, necemo se vratiti na staro...nema teorije...pa je navio kenkanje svakih 15 min....ako znate na sta mislim...on spava a kmeciuser posted image a mi sizimouser posted image

i ovaj moj spava odprilike kao i Andrej, kao da su nam djeca u kreditu 300.000 KM (sat spava, sat budanuser posted image user posted image user posted image ..ok, nije bas tako, ali haman)

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6710
10.3.2011 12:40:33   
Lady26
Mene boliiiiiiiiii glava....puca bolje reci, evo popila sam brufen, valjda ce brzo djelovati...sad cu i kafu i nadam se najboljem user posted image ....
Ja kako sam odlucila smanjiti jelo, hljeb, grickalice...meni se samo nesto jede user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6711
10.3.2011 12:56:44   
megi
vidim neka cudna noce je iza nas

felix ne legne ona rano, cak bi ja prije nje tek oko 10 - 11  navece, ali zato odnedavno nece ujutro da spava dugo nema sanse, tako da
sad ide cuvena recenica tatatatatatatatata
nadamo se da je faza i da ce proci user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6712
10.3.2011 13:03:49   
Anoniman
Ja nekad prosto zavidim na malom stanu, ja juce pocela sa generalkom i samo dnevni zavrsila, danas kupatilo i ne vjerujem da cu biti u mogucnosti jos ista jer ima osjecaj da se raspadam user posted image . Kod mene cetiri balkona, pa dok samo sva cetiri ocistim treba mi dan cijeli, a tek da ne pricam dvoriste i oko kuce, to je posebna prica uvijek se nesto ima raditi, posebno kako mi imamo cuku vragolana koji svako malo neki rusvaj napravi.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6713
10.3.2011 13:04:58   
Anoniman
Mi skoro dosli setali ispred kuce , sa nasim cukom anel je uzivao plakajuci sam ga unijela u kucuuser posted image bili smo 1. sat dosta i previse . Sunce jako i toplo nema vjetra .
A. je tako smjesan cak je poceo cuku da oponasauser posted image ... kad mu kazem vani ajmo anele dosta idemo u kucu on bjezii od mene i vice nje nje anju uću (kucu)

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 6714
10.3.2011 13:07:09   
Anoniman

Ja nekad prosto zavidim na malom stanu, ja juce pocela sa generalkom i samo dnevni zavrsila, danas kupatilo i ne vjerujem da cu biti u mogucnosti jos ista jer ima osjecaj da se raspadam user posted image . Kod mene cetiri balkona, pa dok samo sva cetiri ocistim treba mi dan cijeli, a tek da ne pricam dvoriste i oko kuce, to je posebna prica uvijek se nesto ima raditi, posebno kako mi imamo cuku vragolana koji svako malo neki rusvaj napravi.
jelena imamo i mi dzkelu ne cukuuser posted image koji je ko tele al je miran user posted image njegovi dlaka ima najvise po polju po travi anelove cizme se sve zalijepeuser posted image ima se bas posla i vani! al sad slabije radim nego ljeti mislim vaniuser posted image necu ..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6715
10.3.2011 13:35:59   
Anoniman
Ja sam planirala za vikend ako bude bas bas, toplo na vikendicu svjez zrak. Al me opet nesto strah tog zrakauser posted image user posted image ipak na visini malo vise puse vjetar.
Neznam nisam pametna a tako sam pozeljela gore otic, ...Ili cemo sacekat april .
Vidjecemo ima jos do nedelje user posted image .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6716
10.3.2011 14:00:25   
Lady26
Felixxxxxxxxx vracaj se, ostavi se teme 0-1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6717
10.3.2011 14:02:03   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto da ti pravim drustvo e jesi neka znas ti za svoju guzicuuser posted image
Nemam kad moram , A. uspavljivat a volim ja i tamo zaviriti hihihih.
  • Ja ev dobila plavu kovertu anela moram na vakc. do 17estog  odvesti .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6718
10.3.2011 14:02:09   
Malenaoduvijek

Lady ustvari ona bolje receno nece mlijeko nema sanse, pojede jedino sa grizom, nekom mlijecnom kasom, cokolino ili tako nesto, Ja nju od tri mjeseca hranim na kasiku, tada mlijeko na kasiku, pa pola prospem, pa onda fino odsjecem vrh sprice pa spricom malo po malo a izjelica je prava, samo bi jela. tako da ako mi ovo drugo bude kao Ana, rekla sam rezervisite mi sobu u Jagomiru user posted image

sad cu ja kao one babe pametne, pa mama nauci je.
ja sam svog starijeg maksimalno razmazila samo sto mi po glavi ne skace (ali dijete samo hoda po dr.pa sta cu moram), ali zato je ovaj mali ispastao uvijek.

njega sam odmah ucila, nema ljuljanja, nema na ruke, majke mi bude mi ga nekada zao isto da mi je pastorce user posted image user posted image user posted image .a dudu sam mu trpala jos u porodilistu sve me one sestre ruzile, fol vidjece doktor pa ce vas ruziti.ma mislim se neka ruzi hoce ga  on ljuljati kad bude nemiran.jer ne znam gdje bih prispjela da je i on tolika maza jer djeca max koriste sve sto mogu i svjesni su mnogo cega sto mi ni u snu nebi pomislili.

felix vidim da A.nema vise osipa, super.

lady, ja juce nisam mogla gledati od glavobolje sve mislila puknuce mi glava.

a moram vam se pozaliti, za djecije nalaze sam vam pisala, a kod mene eserihija 10 na 7 (masala onako) e sad mi dr dala da radim dalje pretrage i nalaze krvi i obicni urin, kaze nisam nikako od poroda naruzila me!!!

e samo mi jos to treba da mene u postupak uhvate, ali sta cu sada ne mogu izbjeci, a ja bi najradje user posted image .

a moram se pohvaliti da i moj mali momak evo dvije noci u cugu spava ne budi se, ali zato porani da mijesi kifle sa pekarima a ja bih jos spavala...user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6719
10.3.2011 14:06:51   
N_N

user posted image  je li ovo stvarno???
Mi bi trebali na onu od 18 mj. ali kako kad kašljuca, nije skroz zdrav user posted image  Ma ne pada mi na pamet, ja ću to par dana pred rođendan user posted image
Inače, da vam mahnemo user posted image , ja se ulijenila nešto, mrsko mi se javljati user posted image  B je dobro, brblja, pjeva user posted image , provaljuje, baš je šega i naravno smori nas user posted image  Buđenja su se svela na 4x. Ja još uvijek čekam tu noć kad će prespavati...... neJma je još user posted image  
Ljubac za generaciju!!!!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6720
10.3.2011 14:08:42   
Anoniman
Mala i ja sam vadila papa test trebam otic podici a tako mi mrskooo i na pregled juce me stomak toliko boli ma sramota mi se zaliti viseuser posted image ebo gospodju moju nimalo me neslusa jos kad mi tko kaze ocesli drugo djete nebi smjela da me streljaju ne da ne zelim koliko me strah ovi moji upaletina .Kao da napolju spavam na snijegu user posted image a ne u kuci.
Moj anel je maza razamazila sam ga max , user posted image al naravno u granicama .
Nije nista cudno sto drugo djete , tj lakse je s drugim djetom imas skole pa znas kako ces stas.Meni vise prva djeca ispastaju nego druga al etuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6721
10.3.2011 14:10:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image  je li ovo stvarno???
Mi bi trebali na onu od 18 mj. ali kako kad kašljuca, nije skroz zdrav user posted image  Ma ne pada mi na pamet, ja ću to par dana pred rođendan user posted image
Inače, da vam mahnemo user posted image , ja se ulijenila nešto, mrsko mi se javljati user posted image  B je dobro, brblja, pjeva user posted image , provaljuje, baš je šega i naravno smori nas user posted image  Buđenja su se svela na 4x. Ja još uvijek čekam tu noć kad će prespavati...... neJma je još user posted image  
Ljubac za generaciju!!!!
Oces da ti uslikamuser posted image Jeste jeste stvarno je tako je bar kod nasuser posted image Nema veze otic cu , i to da rijesim i nema vise do 5ete god .
Mada me STRAH !!!
ljubi nam brbljivca malog
Mi kako smo ozdravili   spava po citavu noc i sam je izbacio flasu user posted image Ja i dalje mislim da sanjam sve touser posted image
Doce i vama to odjednom vidjeces

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2011 14:11:30 >

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 6722
10.3.2011 14:11:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

lady, ja juce nisam mogla gledati od glavobolje sve mislila puknuce mi glava.

a moram vam se pozaliti, za djecije nalaze sam vam pisala, a kod mene eserihija 10 na 7 (masala onako) e sad mi dr dala da radim dalje pretrage i nalaze krvi i obicni urin, kaze nisam nikako od poroda naruzila me!!!

Evo popustilo, brufen uradio svoje...mislila sam eksplodirat ce...

A kako si skontala za bakteriju, jesi li radila nalaze (mislim znam da jesi user posted image ) onako ili si imala kakve smetnje?
Ja od poroda NIKAD nisam otisla na pregled kod ginekologa, Lani 15 mjeseci... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6723
10.3.2011 14:11:49   
Malenaoduvijek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto da ti pravim drustvo e jesi neka znas ti za svoju guzicuuser posted image
Nemam kad moram , A. uspavljivat a volim ja i tamo zaviriti hihihih.

a sta ako ga ne odvedes?

moje dijete je samo 3 hepatitisa primilo i bsg i nista vise, ali to u dogovoru sa pedijatricom, a ko salje te koverte majke ti

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6724
10.3.2011 14:12:01   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: N_N

Ljubac za generaciju!!!!

dakle i Benjo dig'o kredit user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *