Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady ustvari ona bolje receno nece mlijeko nema sanse, pojede jedino sa grizom, nekom mlijecnom kasom, cokolino ili tako nesto, Ja nju od tri mjeseca hranim na kasiku, tada mlijeko na kasiku, pa pola prospem, pa onda fino odsjecem vrh sprice pa spricom malo po malo a izjelica je prava, samo bi jela. tako da ako mi ovo drugo bude kao Ana, rekla sam rezervisite mi sobu u Jagomiru sad cu ja kao one babe pametne, pa mama nauci je. ja sam svog starijeg maksimalno razmazila samo sto mi po glavi ne skace (ali dijete samo hoda po dr.pa sta cu moram), ali zato je ovaj mali ispastao uvijek. njega sam odmah ucila, nema ljuljanja, nema na ruke, majke mi bude mi ga nekada zao isto da mi je pastorce .a dudu sam mu trpala jos u porodilistu sve me one sestre ruzile, fol vidjece doktor pa ce vas ruziti.ma mislim se neka ruzi hoce ga on ljuljati kad bude nemiran.jer ne znam gdje bih prispjela da je i on tolika maza jer djeca max koriste sve sto mogu i svjesni su mnogo cega sto mi ni u snu nebi pomislili. felix vidim da A.nema vise osipa, super. lady, ja juce nisam mogla gledati od glavobolje sve mislila puknuce mi glava. a moram vam se pozaliti, za djecije nalaze sam vam pisala, a kod mene eserihija 10 na 7 (masala onako) e sad mi dr dala da radim dalje pretrage i nalaze krvi i obicni urin, kaze nisam nikako od poroda naruzila me!!! e samo mi jos to treba da mene u postupak uhvate, ali sta cu sada ne mogu izbjeci, a ja bi najradje . a moram se pohvaliti da i moj mali momak evo dvije noci u cugu spava ne budi se, ali zato porani da mijesi kifle sa pekarima a ja bih jos spavala...