Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moguce da je alergija na lijekove nije nikad imao do sad al jest ih ispio ovaj mjes. da mu moze biti za pola godine .Vjerovatno reakcija sad izbija... Vidjet cu do sutra ako vidim da nije proslo odvest cu ga pedijatru. Ljubi L. jel ona horna kako je bolesna , spaval imal ture ajd bitno da nema ture .
Moguce da je alergija na lijekove nije nikad imao do sad al jest ih ispio ovaj mjes. da mu moze biti za pola godine .Vjerovatno reakcija sad izbija... Vidjet cu do sutra ako vidim da nije proslo odvest cu ga pedijatru. Ljubi L. jel ona horna kako je bolesna , spaval imal ture ajd bitno da nema ture .
nadam se da ce anel do sutra biti bolje. a lana se ponasa ko inace, prilicno je vesela i ziva, samo nije jela povrce. nema temperaturu. evo maloprije je pojela jabuku i griz na puteru s mladim sirom i malo hljeba. haj bar nesto nek je pojela
ticherko...ja bih odmah otisla i kupila baby vac, bijeli sljez i vaporub (to je on mast sto se maze po ledjima i grudnoj kosti) zadnje tri prehlade sam mu uspjela uz pomoc ovoga rijesiti za cas...evo i ovu zadnju...bez temp...bez doktora
a babyvac mozes skinuti onaj dio sto ide u crijevo pa ustima izvlaciti ako se boji usisivaca...vise ces sigurno izvuci nego s onim pumpicama
bijeli sljez ostavis pola sata u hladnoj vodi...nakapas sluz...pa za 5 min izvuces masu toga...a pred spavanje ovaj vaporub...i naravno po 5-6 puta na dan izvlaciti sline s babyv.
felix ja bi odvela anela doktoru ako mu ne prodje do sutra,a nadam se da ce proci .. teacher ako nema ture ne trebas brinuti, možda joj zubici rastu pa joj smeta.. mi smo bili nakon vrtica u setnji pa kod prijatelja andreja (iv@ncica), moram pohvaliti Andreja kako je pametan,vec razlikuje boje i oblike,kocka,krug,trokut sve zna.. bas sam se iznenadila moj djecak jos pomalo kaslje, al dobro jede pa se ne brinem.. jos malo i na spavanje,ujutro rano ustajemo u vrtic.. pusa svimaa
felix ja bi odvela anela doktoru ako mu ne prodje do sutra,a nadam se da ce proci .. teacher ako nema ture ne trebas brinuti, možda joj zubici rastu pa joj smeta.. mi smo bili nakon vrtica u setnji pa kod prijatelja andreja (iv@ncica), moram pohvaliti Andreja kako je pametan,vec razlikuje boje i oblike,kocka,krug,trokut sve zna.. bas sam se iznenadila moj djecak jos pomalo kaslje, al dobro jede pa se ne brinem.. jos malo i na spavanje,ujutro rano ustajemo u vrtic.. pusa svimaa
ja se ne bih brinula da joj vec 2 puta ovakva prehlada nije otisla na upalu grla, nadam se da nece ovaj i put... ne vidim trenutno zubice da su na pomolu, oni koji su trebali izaci izasli su, vidjecu sutra da kupim ovo sto je dadada navela, sad je vec kasno
felix jeli imass fenistil kapi ako ga cese daj mu 10-tak da mu bude lakse
Moje mladje dijete za vikend maznulo jedan riblji stapic iz tanjira i malo sazvakao.osuo se bio po licu i ja mu namazala nevenovom kremom i dala mu 10 kapi fenistila i odmah mu se povuklo.
Mi smo oki doki spavale, ali prosto obožavam kad se u pola 8 probudi i to odmah ni ne otvori oči a počne se zaplakivati i kenjkati Pokušavam joj objasniti da ako toliko ne voli ustajanje može slobodno još spavati
Joj da mi je da me razumije sto se tice spavanja i moja ista i ja isto ponavljam , ali opet jutros je dobra nije pola pet ustala, vec cak do sest spavala, ali kad od rane zore kenka sve mislim nesto ce mi biti , glava me odmah zaboli.
Jutroo, tu sam ja Ja volim budjenje u pola 8, osim vikendom .... Nesto mi je cijelu noc zaplakivala u snu, bas kao da je zaboli nesto...nije se budila ni ustajala nego samo "krikne" ja je umirim i to je to...al 10ak puta sigurno...
Javi Mya ako upali to objasnjavanje, da ga primjenim i ja ...curica dobro? Macak Felix (bio je crtani jutros, ja se sjetim tebe ), kako je Anel, jel prosao osip?
Pokušavam joj objasniti da ako toliko ne voli ustajanje može slobodno još spavati
Joj da mi je da me razumije sto se tice spavanja i moja ista i ja isto ponavljam , ali opet jutros je dobra nije pola pet ustala, vec cak do sest spavala, ali kad od rane zore kenka sve mislim nesto ce mi biti , glava me odmah zaboli.
Jutro Jelena, ili dan? Sve hocu da te pitam, pa sta radis tako rano, jel ustanes ili? Meni se Lana jednom ili 2x tako rano ustala ali nema dizanja iz kreveta bar do 7 ili cak pola 8.... Stroga mama i pospana
Macak Felix (bio je crtani jutros, ja se sjetim tebe user posted image ), kako je Anel, jel prosao osip?
znam gledala sam jutros sa A. Hvala na pitanju A. je dobro nema osipa vise Spavao je citavu noc jest se nesto krtio stalno , guro me u neka doba ja se trznem kad vidim nema ga na mjestu a vidim ja ured spala sa lezaja , kad ja on me s guro i lezi na mom jastuku
Ja cu njemu ajde bjezi gore na svoje mjesto , on ce izasna " ecu bizi mama moe, atuk"(bizi mama moj jastuk) Jedva sam ga prenijela na mjesto odma se vraca ko crv iste sekunde heheh
Kakvo lezanje do pola sedam, sedam, nasmija me , ustajanje isti tren, dijete gladno pa hrani, pa onda prije je htjela crtani gledati, stavim je u ljuljasku upalim ljuljanje i gleda, a mama pored nje na trosjedu malo kunja, sad vise to ne pali, oan je naspavana i horna za igranje i skakanje, puzanje i sve ostale vragolije. Jutros meni dusa spava ona mi donijela mobilni i daje, a sebi drugi i govori ajo taji, ajo mama . Juce je npr spavala do sedam sto nije ne znam jednom od kako se rodila, ali ja se probudila u sest i vise ne znam sta cu od sebe, ne mogu da spavam, valjda navika posle 13 mjeseci. Ma vise znam kad koji komsija ide na posao, koji kasni, koji ne, koji ronđa sto je hladno, koji ne itd .
teacherko, kako je L . danas nadam se da ste imale mirnu noc. Mya, i moj je ranoranioc oko 8 se budi al necu da se zalim ni kukam jer spava citavu noc bez ijednog budjenja Samo nam je malkice muka dok ne zaspi naucio se recimo sinoc jeo flasu pred spavanje i sad ajmo A. laku noc. Lezi on lezi suti kad se dize pa ce MAMA ,MAMA molim A. hapa, hapa .... Ma kakav hapa lezi spavaj sad si jeo ne lazi mi...MAAMA apaaaaaaaa dere se.... Laze mi uzadnje vrijeme
da moja hoce flasicu ja bih bila presrecna, nego sve na kasiku, jos u zadnje vrijeme ja pokusavam ne bi li bar ujutru malo lijeka popila dok ja spremim dorucak, ona kaze nece pasa (neće flaša), ttako da je kod nas sve na kasiku. Sreca pa se sad nocu ne budu da jede, prije je u pola noci, negdje izmedju dav i tri svaku noc se budila pa ja pravi hranu i hrani kasikom, a ne vidim ni nju, a ne usta da potrefim
zeznuto Jelena nema sta.Pa sta si joj davala u ta "neka doba noci da jede" A. kako je bio bolestan vise ne trazi flasu u noci sam se odviknuo konta djete ljepse je spavati Mada dok ne podje lec samo nesto jede,jede , ujutro pun pempa pise. Oce on mlijeko, ujutro cim oko pprogleda budi me i vice daj hapa kazem ocel A. mlijeka on ce dajjjjjj.. Sam popije flasu dok ja obavim gradjansku duznost umijem se dodjem do sebe on je popio. Preko dana jede na kasiku sve zivo sta napravim. Vise neznam sta da mu praviim sve mi dosadilo. Al jede i kad mi rucamo uzme ako mu se sta svidja.
pozzz Mya i mi cekamo savjet kako da je nagovorim da spava duze i da ne place Lady i mi smo se takodjer budili hiljadu puta, plakala, u neka doba presla kod nas na spavanje ali opet plac, pa trazila mlijeko da pije, elem ja se probudila sva slomljena
Felix 8 sati nije rano, meni bi to taman bilo, al smo se mi prolopovili i ranimo li ranimo, neko jutro probudila se u 6 i sto Jelena kaze odmah hoce da ustane nema neka nas jos malo
jos nam se malo guza crvani, desni su nabubrile valjda ce koji nikutni da nas prestane zezati
Teacher kako je Lana nama je rast zuba uvijek popracen curenjem nosica
Lana se nije budila ali jesam ja...bas ono kao krikne/zaplace, ja je pomazim i prestane ali vise puta...bas kao da je zaboli nesto ili zigne, ne znam...zubici jos nisu probili (koliko mogu vidjeti jer ne da) Bas me glava boli i spava mi se...
Jutro i od nas! Kako su nam sve bebice i mame? Jelena svaka cast za tako rano budjenje. Moj djecak spava obicno do 10h,nekad se probudi i u 9h a nekad i u 11h,ali prije 9h,rijetkost prava. Spavalica na mamu. Jutros ga je Mimi (tetka) u 9 h probudila,evo ih igraju se i plesu po kuci,maze dvije. Mimi ce u pola 11h na posao,a moj djecak u carstvo snova. Ja radim,danas trebam predat pdv prijavu,a kod mene ko po obicaju sve 5 do 12. Lady kako nam je curica? Felix drago mi je da je osip prosao,hB. Mya saljemo cmokicu ljepotici malenoj. Pozdravcic svima
Lady ustvari ona bolje receno nece mlijeko nema sanse, pojede jedino sa grizom, nekom mlijecnom kasom, cokolino ili tako nesto, Ja nju od tri mjeseca hranim na kasiku, tada mlijeko na kasiku, pa pola prospem, pa onda fino odsjecem vrh sprice pa spricom malo po malo a izjelica je prava, samo bi jela. tako da ako mi ovo drugo bude kao Ana, rekla sam rezervisite mi sobu u Jagomiru
Amanceka jos uvijek muce zubici,jos nisu probile dvice,grrrrrrr. A on place u snu ,kad ga nesto muci,obicno zubici,naravno... Al nema sanse da ga razbudimo,nego ga mazimo i zagrlimo dok ne prestane. A obrascici mu gore,crveni,uzas zivi... Da hoce vise nici zubici da mi se dijete prestane patiti,a i da idemo primiti bocu,jos nismo onu za 6 mjeseci.
Vala nije mi dobro kad cujem ove bebe iz 2010. da pricaju vise od V. Jucer necu nista da ga kontam, sve govorim ne razumijem sta hoces, reci...on klima glavom lijevo-desno i govori a-a..nece da prica , samo pokazuje!
Felix, Anel prava poguzijica ...doduse i V. fino jede, ne mogu se zaliti...od kako ujutro ne dojimo, pije casu mlijeka sa medom i bas mi je milo
mairncii, pitala si, V. doji samo pred vecernje spavanje i to cu mu ostaviti jos koji mjesec
< Poruku je uredio tekja -- 10.3.2011 10:06:39 >