|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.3.2011 9:58:01   
Mya_81 RR
Felix, je li pije antibiotik?

Možda je i od robe koju je nosio ovih dana. Jesi li mijenjala deterdžent ili nešto?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6626
9.3.2011 10:05:02   
marinčii
felix jesi mu davala šta novo da jede?može biti i od omekšivača ako ga koristiš?a što MYA reče i od antibiotika?+
+++++++++++++++++++++++++++++++

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6627
9.3.2011 10:19:32   
bebacha
felix da nisu ospiceuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6628
9.3.2011 10:51:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

felix da nisu ospiceuser posted image
nevjerujem.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 6629
9.3.2011 10:52:38   
marinčii
pa jel on to češe?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6630
9.3.2011 11:15:57   
Anoniman
ne marinci  nista ma ima rekla sam tockice male crvene al valjda ce proci gledat cu ga danas .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6631
9.3.2011 11:19:31   
marinčii
neznam šta bi moglo bitiuser posted image ,ma prati ga ako ne prođe odvedi ga na pregled to je najpametnije

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6632
9.3.2011 11:39:24   
Lady26
Felix a da nije se ozonjio? Lanciki se cesto po prsima, oko vrata te sitne tackice pojave ali isto tako brzo se povuku kad je raskomotim....
Ja isla u CM - 0 bodova, no more snizenje...Kupila sam neki Esprit Imagine...nadam se da se necu pokajati, probala sam ih puno, sve mi muka od parfema...i kupila sebi tablete za mrsanje, jabucni ocat user posted image user posted image user posted image ...da lijepo izgledam i lijepo mirisim user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6633
9.3.2011 11:45:13   
Anoniman
ocetel vi danas ici u setnju ??? Ja kontala anela sad malo izvest jer poludi djete od dosade , pa neznam smjem li!
Zrak je studen a nema vjetra ?Valjda ce neko brzo odguser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6634
9.3.2011 11:45:58   
Malenaoduvijek
ljubice da mu nije reakcija od zeljeza ili zakasnjela od antib. sto  Mya kaze.
probaj mu malo hipermanganom oprati i staviti pudera baby pa ako se ne povuce vidi hoces li ga voditi kome!!!

ja sad zvala za nalaz kaze kontaminiran, jeli se njima kontaminirao ili nama ne znam ali kaze zena mozemo ponoviti bez nove uputnice samo sa nalazom.hm

a rece mi za starije dijete da mu je uredan nalaz, ali sad cemo vidjeti kada tata moj donese da ja to vidim i onda slavimo ojjeeee

lady bas mi je drago za Lanicu da je tura prestala i da se ne vraca vise....

a da nam ostala raja ostane fino zdrava user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6635
9.3.2011 11:46:40   
Anoniman
dobar danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lady jesi li uzela sumece tablete jabucnog octa iliuser posted image ja sam s njina smrsala 5 kg al se pridrzavala pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6636
9.3.2011 11:46:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

ocetel vi danas ici u setnju ??? Ja kontala anela sad malo izvest jer poludi djete od dosade , pa neznam smjem li!

ma utopli ga i vani, a meni nesto zima smrzoh se, ali lijepo je vani izvedi dijete malo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6637
9.3.2011 11:46:46   
Anoniman
.i kupila sebi tablete za mrsanje, jabucni ocat user posted image user posted image user posted image ...da lijepo izgledam i lijepo mirisim user posted image user posted image

mozes ti sebi sama djetu uvest hranom da nepijes tab. samo smanji tjesteninu, hljeb , i ne jedi kasno.Slatko izbaci pij dosta tecnosti.
Eto, meni treba sta za debljanjeuser posted image ja jedem u svaka doba cak oko 23.user posted image nemrem lec gladna

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6638
9.3.2011 11:48:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ma utopli ga i vani, a meni nesto zima smrzoh se, ali lijepo je vani izvedi dijete malo

dobro hvalauser posted image ma zrak je studen jedino al necemo dugo samo da ga zelja " mine "

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6639
9.3.2011 11:48:30   
Anoniman

dobro ga zabundaj i izvedi malo al ne preĆerujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ipak je bio bolestanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6640
9.3.2011 11:51:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

dobar danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lady jesi li uzela sumece tablete jabucnog octa iliuser posted image ja sam s njina smrsala 5 kg al se pridrzavala pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam, kupila u DM-u kapsule...ne jedem ovih dana puno, pokusavam bas smanjiti, slatko tek redak cokolade....pa eto, da pokusam...
Ima li kakva razlika? Mislim sumece-kapusle?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6641
9.3.2011 11:52:27   
Lady26
Ovdje je Boga mi hladno...ja sam se smrzla, suncano ali pusee i hladan zrak...Felix dobro ga utopli, i sal i kapu mu stavi user posted image user posted image , pa pa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6642
9.3.2011 11:57:22   
Anoniman
sumece su gadne za pitiuser posted image user posted image user posted image user posted image valjda nema razlike ne znam

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6643
9.3.2011 12:10:05   
Lady26
Ma ovu zalijes vodom i odeeeeeeeee, ni ne stignes osjetiti nista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6644
9.3.2011 12:25:00   
Amani12
Jutro zene!
Prvo da vam cestitam i 9.Martuser posted image Nek nam svaki dan bude dan zena user posted image
Mi se jutros budili oko 10h,mazili,igrali,doruckovali,sve obavili i opet zaspali.
Oboje.user posted image
Beba sad opet spava,a meni dosta za danas.user posted image
Sinoc izlazila s dragim,bas uzivali.Dobila buket ruza,knjigu i parice za koje sam odmah uzela digitalnu vagu.user posted image
Zvanicna borba sa kilicama moze da pocne...user posted image

Lady i ja sam na tim kapsulicama jabucnog octa.
A probala i sumece,fuj,bas su gadneuser posted image
Ljubimo vas sve redom spavalica moja i ja user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6645
9.3.2011 12:29:06   
Lady26
Sretan i tebi, 8, 9, 10....i svaki dan u godini user posted image user posted image  user posted image
3...4....sad user posted image user posted image user posted image user posted image prva otisla u zeludac, jest da sam pojela pite ali dobro je...user posted image
Ljubi druga spavalicu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6646
9.3.2011 12:51:31   
tekja
IZVORNA PORUKA: marinčii

jutro i od nas,
Moram Mateja pohvaliti evo već 4 noć prespavo cijelu bez dojenja,nadam se da je to krj i da neće krenuti opet ,zato dosad i nisam htjela govoriti da ga ne bi ureklauser posted image
pusice svimauser posted image user posted image

marincii, bravouser posted image user posted image ..mila to je to..i V. isto tako, dva puta je poslije trazio, ja bih mu onako u mraku objasnila da sika sada spava, dojit cu ga ujutro i to je to, prihvatio bi bez panike...moj ti je savjet ne vracaj se na nocno dojenje...njemu sika vise nije potrebna, pa to su vec djecaciuser posted image

Lady, Lanci nema vise tureuser posted image
Megi, nadam se da ce se crvenilo nakon hipermangana povuciuser posted image
Felix, meni negdje u glavi stoji, da osip po stomaku je alergijski...mozda i na lijekoveuser posted image ...kakvo je sad stanje?

V. spava, ja ocistila stan, sad kafica i uzivamuser posted image ..ljubim sve bebe mendene...mame bujrumuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6647
9.3.2011 12:55:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Lady i ja sam na tim kapsulicama jabucnog octa.

Po koliko ih ti pijes? Ovdje pise 1 dnevno, meni to nesto malo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6648
9.3.2011 12:56:18   
Lady26
Nema Tekja hB...znas koliki mi je teret pao sa srca, odmah je malo dosla sebi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6649
9.3.2011 13:22:48   
marinčii
tekja mi već odavno ne dojimo po danu,ostali nam samo ti noćni podoji i eto on pomalo smanjivo i eto sad sam izbacio ,samo se bojim da opet ne počne tražit jer ja neznam reć neuser posted image ,baš sam slaba na njega.....
jeli vi još dojite preko  dana?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *