Anoniman
|
Draga anonimna evo ja cu biti anonimna2 ali ti mogu ispricat moju pricu Slicno sam dozivjela kao ti... Udala sam se veoma mlada s tim da ja nisam radila,dosla u drugu zemlju gde papire nisam imala,nit sta... sto se tice para uvjek svako jutro me cekalo po 20e na stolu ako budem gdje isla ali nije problem bio u novcu On je znao da je nemam gde,tako da su maltretiranja pocela;... pAR puta me odgurne na trosjed,il na zid... Jednom mi je opsovao b...i ko me poslao njemu.... EH jednu noc se posvadzali on mi svasta rekao,ja uzmem u 2 sata iza ponoci i nazovem svoje roditelje,oni "smiri se sutra ce sve biti bolje" bla bla bla tad sam videla da ni na njih ne mogu racunati Sledeca svadza kad je bila,on me "frajer" ufatio za vilicu i prigurao uz zid a ja u ruci imala noz jer sam sjekla krompire... I tako on mene gurnu ja fino onaj noz prema njemu i kazem "hajd darni me jos jednom,il ces ti na onaj svijet il ja" i ogrebem ga nozom po ledzima,Bog me ubio da je nastavio svasta bi bilo.. Jer kad sam shvatila da nemam gde,nemam koga da sam ja odrasla osoba,i MORAM se boriti za sebe onda sam uzela stvar u svoje ruke... Na tvom mestu bih se pokupila otisla,hej bona pa nemas 15 godina,znas sta je zivot,ja kao majka bih za svoje dete rodzenu mater ubila!!!! a njega bih ostavila ko stene pa nek vidi onda!!snasla bi se ti,malo po malo,svaki pocetak je tezak,ali imaj nade,to je bitno!! MOj muz je sada se dosta promenio,kada sam pokazala zube,tako da se ne secam kad smo se zadnji put prepirali,i sve super funkiconise,ali taj tvoj je preterao punooooo I ne cekaj,nemoj se zavaravati nego imas rodbinu prijatelje boze ima mesta za svakog pod ovom nebeskom kapom,samo ako imas zelje sve mozes uspeti kazem ti to zbog tvog deteta,znas da u trenutku nerviranja zivaca,covek ne zna sta radi nedo dragi Bog moze ti djete...uhhh takvim budalama je svejedno!! I nemoj molim te,da ti ovo samo udze na jedno a izadze na drugo uho,nego poslusaj,a i nemoj da te prevari pa da sad on kao dobro prema tebi par dana i posle ce te cekati istoo!!! Mislim ti kako hoces ali eto da ti i ja dam savet,glavu gore TI TO HOCES TI TO MOZES
|