M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: bebaa pozdrav,ja imam oko deset komada cista i fibroadenoma...ali javilaq sam se zbog ovih privatnika...nije mi jasno zasto svi trcite njima,ima i jako dobrih radioloiga i glandularnih hirurga i na kosevu...a ne kosta nista doduse 5 km ako ste u radnom odnosu a ne tih 50 km...jest mi zdravlje na prvom mjestu ali vise njima vjerujem nego privatnicima...uvjerila sam se kod dr.sabine cengic u papagajci...redovno isla jer nisam imala osiguranje i toliko olako me shvatala da je poslednji pregled trajao citavih 3 min...ma jedva se skinula....hvala bogu pa sam je se rijesila i bas me zavukla...eto popzdrav i bez ljutnje... Sami ti ide, gdje želiš, a mi ćemo za svoje novce ići gdje mi želimo, ja sam išla u Skreličevu pa su me zavukli, kod Urlića, pregled je trajao dvije minute, da da ne kažem da mi je jednom došao haman pjan na pregled, smrdio na alkohol, i je li mi to tretman, za koji ću dati 5 KM, druga stvar jučer sam bila na Radilogiji i čekala skoro četiri sata, uz to nagledala se svega i svačega, za moje pare ima da biram gdje ću da idem. A, niko nikoga ne može natjerati na nešto. A, dr Bajgorić ću svakome da preporučim jer je stručnjak veliki.
|