Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dadada moguce da je bronhitis, a kad dises cuje li se ono hropinjanje u plucima? Da probas sirup od bijelog sljeza?
cuje...al i to mi se cini da dolazi iz predjela bronhija...ma oticu danas do apoteke pa vidjet da mi nesto da...ne vucara mi se po Dz jer znam da cu cekat citav dan da mi onda kaze sto vec znam
Ja s Amancekom sisla po pecivo u market kad policije bruka. U komsiluku bila pucnjava pa su u nasem kvartu pocinioce ganjali. Strasno... Divlji,divlji zapad,nazalost!
Odoh sad praviti lava cake,moram,da me secer fino smiri... Ljubimo vas sve redom
biookrsaj ...imas na sax-u neki dan...ono kad je A. bio nervozan i nije spavao...ovdje kod mene prebili lika...ja gledala i zvala policiju...narkomani...ma dodje mi nekad da imam puskomitraljez da ih s balkona gadjam ...fuj...majkemi odmah mi se seli
mi smo onako, nakon sto smo povracali u cetvrtak, povratili smo jos u petak vece vise nije povracala, malo imao kao proljev mada nisu ceste stolice, ali zato nista ne jedemo u subotu za cijeli dan pojela dvije male kiflice i pila caja i kompota jucer smo kao bili bolji dorucak jedna ustipak, rucak pola snicle sve mislim da su zubi, ujeda, nervoza, da je grlo kontam mozda bi imala temp i kao slag na kraju nocas se porbudila oko pola 1 i trazila da je nosam i nosala ej do 3 cim je spustim ona u plac pitam je boli li te ista kaze nije, ali opet u plac, na kraju sam joj dala pola kasike paracetamola, spavala je sa mnom, budila se jos koji puta i jutros nekad ustali zorom ako ovakva ostane do sutra idem dr
bolesnim bebacama i koki naravno
mi smo onako, nakon sto smo povracali u cetvrtak, povratili smo jos u petak vece vise nije povracala, malo imao kao proljev mada nisu ceste stolice, ali zato nista ne jedemo u subotu za cijeli dan pojela dvije male kiflice i pila caja i kompota jucer smo kao bili bolji dorucak jedna ustipak, rucak pola snicle sve mislim da su zubi, ujeda, nervoza, da je grlo kontam mozda bi imala temp i kao slag na kraju nocas se porbudila oko pola 1 i trazila da je nosam i nosala ej do 3 cim je spustim ona u plac pitam je boli li te ista kaze nije, ali opet u plac, na kraju sam joj dala pola kasike paracetamola, spavala je sa mnom, budila se jos koji puta i jutros nekad ustali zorom ako ovakva ostane do sutra idem dr
bolesnim bebacama i koki naravno
Ja sam sve mislila i zaboravila ...zao mi je sto curica nije bolje....
Dadada i ja bih vrlo rado u neke druge krajeve,ali nece muzek,tako da... Nema kompromisa,ostajem tu gdje jesam... Tajra sta god da ti kazem pogrijesit cu... Evo sto kaze Lady,probaj sa esc...
Megi nadam se da ce curica biti bolje,a vrlo vjerovatno da su to sve zubici... Uh da hoce vise svi niknuti
jutro Mi smo dobro hb . ocu ves posterat i idemo van. Bambi mila haman je anel trebao biti zensko Ili ce drugo biti zensko sto kazes tko zna . ljubi djecu Mala, lady , megi , amani, dadada, tajra, noa, sahara, salmy,, i ostale pusa velika nemam kad iscitavat vas Samo da vam mahnemo jer dok nije dobro ugrijalo .....
Ja s Amancekom sisla po pecivo u market kad policije bruka. U komsiluku bila pucnjava pa su u nasem kvartu pocinioce ganjali. Strasno... Divlji,divlji zapad,nazalost!
Odoh sad praviti lava cake,moram,da me secer fino smiri... Ljubimo vas sve redom
dobrinja je inace divlji zapad, haha zato sam ja i zbrisala otamo
salim se, nigdje vise covjek nije siguran majke mi katastrofa.
kod moje svekrve na ciglanama svako malo pljackaju onu intesa banku, kad mi Jedan dan otmu svekra
a imaju i gnijezdo sa vranama pa napadu ljude, mm sletila na glavu pave napasti kao u onom hickokovom filmu
Lady koja je dr. dobra na Vojnickom, mozda je poslije posla odvedem kaze mi mama sad da joj je rekla da je uho boli moguce da je negdje napuhalo jer joj i oci krmeljaju u subotu ujutro desno oko nije mogla ni otvoriti koliko se sve bilo zalijepilo
amani znaci ti i ja zivimo na divljem zapadu vesela, felix hvala i ja na poslu a tako bih rado negdje u setnju prosetacu bar do zdravstvenog da ovjerim curici knjizicu
Nije ni kod nas bolje stanje nista, malo, malo bombe bacaju... tako da generalno ovo postao divlji zapad. Mala ne brini nece svekrvu, nemoj se prije vremena radovati Mi odosmo malo vani, ko hoce sa nama bujrum.
Mala legendo sto se ja ismija... Za svekra i vranu Ljubi djecake,bas mi je zao sto su se prepali sinoc,duse male... Megi cijeli ovaj grad je Divlji Zapad nazalost. Nigdje vise covjek nije siguran,uzas... A mi idemo kod dr.Azre na vojnickom,ona je bas super. Felix uzivajte,Anelko je med medeni...
Amancek mi je jutros prisao,uhvatio me za obraze i kaze mi : duŠŠŠŠoooo. Ja se istopila...
Joj zene ja imam problem, men'' se cini psiKicke prirode ....kad ujutro vidim Laninu tetu meni nije dobro odmah....ftk mi zlo dodje, prevrce mi se stomak.... Vise ni ne zovem kuci....ona je super sa Lanom i sve ok ali meni ne godi nikako...
Ja vas virim, ali nemam sta pametno reci pa sutim. Lady nadam se da ce te proci, jer ako je L dobra, onda se i ti potrudi, znas kako je tesko naci nekoga da djetetu odgovara. Ima li one dadada? Moja mala kada vidi njenu slicicu kaze: Mama evo dedo posto moj tata ima istu onakvu kapu
Mala legendo sto se ja ismija... Za svekra i vranu Ljubi djecake,bas mi je zao sto su se prepali sinoc,duse male... Megi cijeli ovaj grad je Divlji Zapad nazalost. Nigdje vise covjek nije siguran,uzas... A mi idemo kod dr.Azre na vojnickom,ona je bas super. Felix uzivajte,Anelko je med medeni...
Amancek mi je jutros prisao,uhvatio me za obraze i kaze mi : duŠŠŠŠoooo. Ja se istopila...
ljubav draga, nista ljepse od tog osjecaja
a sto se seecer tice, ja planiram danas praviti tiramisu i patispanju sa tresnjama za svoju maliu poguziju Igu