|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blizanacka trudnoca i zaposlene mame
29.12.2007 8:58:20   
ElmaB
Draga Suzana!user posted image

Primijetila sam da si bila aktivna na forumu, ali ja se nisam javljala jer mi je kcerka imala pljuskavica, pa smo nas dvije same bile kod kuce i nisam nikako imala vremena da sjednem za racunar. U 18. sedmici mi je dr rekao da su decko i djevojcica i to da je on okrenut glavicom, a ona guzom. Za sada je mnogo aktivniji od nje i kako su vec poceli jaci udarci, mogu ti reci da mi se cijeli stomak pomjera. Vise ne znam sa koje strane se koje mice.user posted image user posted image
Razlike izmedju ove moje dvije trudnoce su ogrmne. Uopste se ne mogu uporediti. Sa Teom sam radila sve do 9-og mjeseca i bila sam veoma vitalna, osim nekih uobicajenih trudnickih problema. A, sada ne radim nikako, boli me cesto glava, cirkulacija mi je slaba pa imam grceve u rukama i nogama i vec sam jako teska u odnosu na prvu trdunocu. Nakon svih problema koje sam imala na pocetku ove trudnoce, o cemu sam ti vec pisala, jos uvijek nekakao nisam svjesna da nosim blizance. Samo razmisljam o tome kako ce njih dvoje biti, misli na zdravlje, i kako ce mi proci carski rez, s obzirom da sam i prvo rodila tako.
U svakom slucaju razlike izmedju obicne i duple trudnoce su ogromne!!!!user posted image
Eto, pa javi se i na forumu, a i za kafu!!!

Pozdrav!!!

Elma B.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Blizanacka trudnoca i zaposlene mame
29.12.2007 21:05:58   
Suzana
Draga Elma,

Znam... epidemija je pljuskavica. Nadam se da mala Tea nije imala vecih problema, a bolje da ih je prebolovala kao mala.
Ako su tebi vidjeli u 18. mozda bi i meni Dr mogla vidjeti kada odem na pregled... user posted image
Jedva cekam da idem na pregled hehe.

Znaci razlike su tako velike... Ne daj se! Preguracemo! user posted image
Ja sam jos uvijek relativno dobra, ima dana kada sam jos uvijek laka, a nekada, upravo kao sto opisujes, budem teska ko da sam 8. mjesec user posted image  (kao ja znam kako je to u 8. hehe...). Obicno ako sam u toku dana malo vise hodala, ili ako sam bila vrijedna po kuci. user posted image  A i ne okrecem se tako lako u krevetu, pa razmisljam kako cu se okretati kasnije. Drugarica mi kaze da ce me muz morati okretati. user posted image
Samo zeno, mene kukovi razvaljuju... Jos od drugog mjeseca povremeno imam bolove, i to samo kada odmaram, lezim, spavam. Izgleda da sam to naslijedila od mame jer mi ona kaze da je i ona imala bolove kada je mene nosila! user posted image

Sto se tice kafe, to je pod obavezno! Nisam stigla da ti se javim sada dok sam bila na odmoru, ali na bolovanju cu sigurno biti bolje organizovana i imati slobodnog vremena na pretek.
Do tada se svakako cujemo na forumu!

Puno pozdrava! user posted image


(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *